Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ana Matković: Baka Zdenka besplatno će mi skrojiti haljinu

30.03.2009.
u 21:50

Imat ću haljinu kakvu poželim bez ijedne potrošene kune – pohvalila nam se maturantica XVIII. gimnazije Ana Matković. Gomilu Aninih ideja u stvarnost će pretvoriti njena baka Zdenka, krojačica kroz čije su ruke tijekom duga radnog vijeka za šivaćim strojem prošli kilometri različitih tkanina. Iako će ovo biti prvi komad odjeće koju će baka unuci sašiti, Ana je puna povjerenja.

Slatke pripreme za večer iz snova

Petra Andabaka: Kupnja uz maminu pomoć bez lutanja po trgovinama

Maria-Mirela Sabljak: Šivat će mi u salonu, želim biti jedinstvena

– Za nju ne postoji nemoguće! Svaki bi se salon posramio pred kolekcijom tkanina koju ima, a kako je godinama šivala vjenčanice, sigurna sam da moju haljinu može sašiti i žmireći – zadovoljna je ona. Još uvijek nije odlučila koje će boje i kroja haljina biti, no ne želi da ona odskače od njenog stila.

– Maturalna večer je poseban dan pa i odjeća mora biti svečanija, no glupo mi je kupiti nešto što će mi poslije zauzimati mjesto u ormaru i što poslije nikad više neću odjenuti. Naravno, želim izgledati lijepo i posebno, no najvažnije mi je da se te noći dobro zabavim – praktična je Ana.

Na šminkanje, frizuru, torbicu i nakit pokušat će potrošiti što manje novca, no pri kupnji obuće će si, kaže, “dati oduška”.

– Cipele su mi stvarno slaba točka i za njih mi nije žao dati više novca, pa čak i 1000 kuna. Kad sam već haljinu nabavila gotovo besplatno, mogu si valjda kupiti poštene cipele, koje će izdržati noć punu plesanja i ludiranja, a moći ću ih nositi i cijelo ljeto – planira Ana te potiho dodaje da će, ma koliko one udobne bile, na maturalnu zabavu ipak ponijeti i svoje udobne stare balerinke, koje već imaju plesni staž. (ir)


Ukupno: oko 1600 kuna





HALJINA
: - kuna
CIPELE: do 1000 kuna
TORBICA: do 300 kuna
NAKIT: -
ŠMINKA: oko 200 kuna
FRIZURA: oko 200 kuna

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije