Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenje Talijanu

Armani autor svadbene odjeće kneza Alberta i Charlene

princ albert
pixsell
14.06.2011.
u 18:32

Teško će bilo koje vjenčanje glamurom i pažnjom zasjeniti ulazak u brak princa Williama i Kate Middleton

Teško će bilo koje vjenčanje glamurom i pažnjom zasjeniti ulazak u brak princa Williama i Kate Middleton. No, prve dane srpnja još će jedan par - on plave krvi, a ona pučanka - stupiti u brak. Riječ je o knezu prijestolonasljedniku obitelji Grimaldi u kneževini Monaku, Albertu.

On i njegova mladenka Charlene, pišu talijanski mediji, već su odabrali svečanu odjeću za vjenčanje i prateće zabave koje će, prema Albertovoj želji, biti javne i trajati dva dana kako bi vjenčanje proslavili sa stanovnicima Monaka. Trgovine i restorani već su uređeni za vjenčanje, a fotografije budućih supružnika krase cijelu kneževinu. Mladenci su povjerenje poklonili kralju talijanske mode Giorgiju Armaniju koji će za lijepu Charlene kreirati nekoliko toaleta.

Ključne riječi

Komentara 2

BS
Berekin ST
07:43 15.06.2011.

pa eto, novinaru usprkos, bas ce vjencanje alberta od monaca, najpopznatijeg svjetskog nezenje i playboya bit glamuroznije i kraljevskije od engleskoga. engleski puran i tuka mu nisu ni do kolina a na slikama nonegaska nevjesta je za kate avion.

BO
bomba
14:45 15.06.2011.

Teško će bilo koje vjenčanje glamurom i pažnjom zasjeniti ulazak u brak princa Williama i Kate Middleton ...................................................................... Neće. Onaj glamur su platili građani Engleske i glamur su napravili sami građani i zvanice na vjenčanje u crkvi. Koliko se sječem na ručku je bilo 300 zvanica a hercegovci imaju u svojim svatovima više zvanica. Nije glamur upotreba kočije jer te kočije su i onako stare mislim nije se nešzo puno ulagalo. Princ i drugi princ kum izašli su u uniformama mladenka ko mladenka u bijelom a zvanice su istresli novaca za šeširiće i komletiće i tu se vidio glamur. što se tiče ove svadbe i uopće kneževine Monaco oni žive punim pličima i nisu robovi protokola kao englezi. imaju oni isto svoje ceremonije ali imaju i život doličan čovjeku. sjetimo se ludorija sestre od kneza u mladosti a i on ima neki svoj stil života. samom pojavom monaška obitelj zrači toplinom dok engleska kraljevska obitelj je hladna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije