SASTOJCI:
1 pakiranje listova za lazanje i kanelone Aurelia, 0,5 kg pilećeg mljevenog mesa, mrkva, glavica crvenog luka, 2 tikvice, ribani sir, sol, papar, crvena mljevena paprika, umak bešamela
PRIPREMA: Pirjajte nasjeckani crveni luk i dodajte ribanu mrkvu. Umiješajte mljeveno pileće meso, začinite solju, paprom i crvenom paprikom. Kada je meso skoro gotovo, maknite s vatre. Napraviti umak bešamel. U namašćenu posudu za pečenje stavite malo bešamela, složite red listova za lazanje, po njima pirjano meso pa tikvice rezane na kolutove, a po njima ribani sir te sve zalijte bešamelom.
Ponovite do vrha i završite s listovima za lazanje i bešamelom. Pecite 40-50 minuta na 200 Celzijevih stupnjeva.
>>Kako mortadelu uklopiti u ljetne kreativne zalogaje
>>Zašto ne biste probali? Panirani inćuni na salati od koromača