Bez maminog dopuštenja

Baka uzela blajh i obojila kosu 11-godišnjoj unuci - jer joj se nije sviđala njezina prethodna boja

shutterstock
09.07.2021.
u 14:27

Ona je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Anonimna mama obratila se korisnicima Reddita nakon šoka koji ju je dočekao kada je došla po kći koja je vikend provela kod bake.

Kako piše autorica, svojoj kćeri je dopustila da smeđu kosu oboji u kraljevsko plavu, ali samo dječjom privremenom bojom koja se ispire. Baki, odnosno mami autorice objave, to se nije svidjelo pa je kupila blajh i izbijelila kosu 11-godišnjakinji.

Skratili su radni tjedan na 35 sati: Ljudi su produktivniji, imaju više energije i manje su pod stresom!

Osim potezom, baka je šokirala opravdanjem - nije htjela da djevojčica ima tako plavu kosu na njezinom vjenčanju koje se bliži, prenosi The Sun.

"Bijesna sam, kosa joj je toliko suha i uništena, a što je najgore, plava nijansa nije se isprala. Sada je nešto između zelene i plave. Na mamino vjenčanje ne idem, užasno sam ljuta."

Korisnici su stali na njezinu stranu, kažu kako se nadaju da će se djevojčici oporaviti kosa i da bi se trebala upravo takva, zeleno-plava, pojaviti na bakinom vjenčanju - ionako joj je ona to napravila.

Svima su rekli da se dijete rodilo mrtvo, no baka je otkrila pravu istinu i spasila je:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije