Širenje ponude

Bakalar à la Šeherezada hit splitskoga Gastro adventa

jelovnik
nino strmotić/pixsell
29.11.2010.
u 08:00

Oživjela su stara jela iz prašnjavih kuharica, osvježena novim sastojcima, a splitski ugostitelji adventske delicije nude za 30-ak kuna

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu u kavani Central na splitskoj Pjaci označen je početak prvog splitskog “Gastro adventa” koji će grad učiniti privlačnim i u predblagdansko vrijeme. Oživjela su stara jela iz prašnjavih kuharica, osvježena novim sastojcima, a splitski ugostitelji adventske delicije nude za 30-ak kuna. Manifestaciju je osmislila nutricionistica Olja Martinić koja kaže:


– Motivirali smo obrtnike, predstavljaju se zanimljivim jelima otkrivajući gastrotajne našeg podneblja. Imamo, primjerice, bakalar à la Šeherezada u lepinji. Tako sa zapečenim bakalarom možete hodati gradom i jesti ga poput hamburgera. Zdravije i bolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije