Mnogi će se složiti da su prženi krumpirići iz najpopularnijeg restorana brze hrane, McDonald'sa, dobri samo ako ih jedete odmah. Ako ste ih, pak, kupili na McDriveu ili ste naručili hranu putem dostave, dok počnete jesti oni su već postali gnjecavi i izgubili su svoju hrskavost i svježinu.
Bruno Bouchet, sadašnji radijski producent iz Sydneya, a nekadašnji djelatnik McDonald'sa odlučio je, potaknut komentarima ljudi na ovu temu, otkriti trik koji pomaže da prženi krumpirići dulje ostanu hrskavi.
Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa - nakon 17 godina:
Kako prenosi LADbible, tajna je u papirnatoj vrećici u koju vam pakiraju hranu za van - Bruno kaže da je velika pogreška potpuno ju zatvoriti. "Mislite da će zatvaranje održati toplinu, ali zapravo se stvara para i krumpirići postanu gnjecavi."
Otvorite vrećicu kako bi para izašla van, a zatim položite krumpiriće vodoravno u njoj kako biste usporili hlađenje. Burgere stavite na vrh kako bi grijali krumpiriće. "Dakle, formula je: krumpirići na dno vrećice, horizontalno, burgeri na vrh, otvorena vrećica."
McDonald's napokon otkrio zašto svugdje ne nudi majonezu: