Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodan gost

Bono Vox raspametio se u Zlarinu, fotke objavilo osoblje konobe na Facebooku

Bono Vox
Foto: Facebook
1/4
21.08.2016.
u 10:59

Društvo se u konobi zadržalo do jedan poslije ponoći, a s Bonom su bili supruga i sin. Rado je pozirao sa svim zainteresiranima i ponovno ga je raspametila kvaliteta hrane

Više i nije vijest da su svjetske zvijezde okupirale Jadran, no neke poput Bona Voxa ipak slijedimo u korak. Nakon Cavtata i Hvara gdje ga je s nogu doslovno oborila gastronomska ponuda, frontmen U2 posjetio je Zlarin. I ondje je Bono s ekipom uživao u crnom rižotu, oradama na žaru s blitvom i krumpirom.

Pili su malvaziju i crno vino – plavac mali i sve to u konobi Prslika u vlasništvu Antonija Makale, čije se osoblje na svojem Facebook profilu pohvalilo fotografijama sa slavnim Ircem. Pri narudžbi stola za dvanaestero nije se predstavio niti pozivao na slavu pa se osoblje iznenadilo kada je oko 22 sata vidjelo tko im dolazi u goste.

 

Društvo se u konobi zadržalo do jedan poslije ponoći, a s Bonom su bili supruga i sin. Rado je pozirao sa svim zainteresiranima i ponovno ga je raspametila kvaliteta hrane. 

>>Zbog fotografija Ivanke Trump svjetski mediji očarani Hrvatskom

Komentara 5

JE
jespis
11:24 21.08.2016.

u HR je senzacija kada se netko poznat ne poziva na slavu pri narudzbi stola :)

ŠO
Šokac1
13:46 21.08.2016.

Kakav idiotski termin "raspametio se" ! Pa, u hrvatskom leksiku imamo za to uobičajene izraze poput "izgubio razum", a u ovom slučaju "raspojasao se", "razgalio se", "opustio se".... da ne nabrajam dalje.

AG
Agricola
14:21 21.08.2016.

Tko je Bono Vox?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije