'crni petak'

Brancin i pinjoli 'zavijeni u crno'. Ovo je recept koji morate isprobati

Crni špageti
Foto: Thinkstock
24.04.2015.
u 09:47

Za ovo jelo potrebno vam je oko 35 minuta i oko 100 kuna.

SASTOJCI: oko 300 g svježih crnih rezanaca ili tagliatella, 2 šake pinjola, maslac, maslinovo ulje, 4 fileta brancina, bosiljak

PRIPREMA: Skuhajte tjesteninu u posoljenoj vodi, ocijedite pa ubacite u tavu na kojoj ste otopili maslac i blago ga posolili te na njemu kratko propirjali pinjole.

Podlijte s dvije-tri žlice vode od kuhanja.

Poklopite na 2-3 minute.

Za to vrijeme na maslinovu ulju ispecite filet brancina, na strani kože, pa okrenite.

Dodajte po želji list bosiljka.

>>Ovo je majstorski burger u pecivu koji morate probati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije