pametno iskoristite dan

Danas je najsretniji dan u godini: Evo što se krije iza tajne broja 8

shutterstock
08.08.2024.
u 10:30

Iako se možda želite opustiti i uživati u ovim sretnim vibracijama, nemojte propustiti prilike za osobni, duhovni ili materijalni rast.

Ako ste se jutros probudili s osjećajem da će današnji dan biti poseban, možda ste na pravom tragu. Obratite pažnju na djetelinu s četiri lista i razmislite o kupnji Loto listića na putu kući. Naime, 8. kolovoza (8-8) je, prema astrologiji, jedan od najsretnijih dana u godini. Astrologinja Amy Zerner objašnjava da broj 88 simbolizira dvostruku radost, posebice u kineskoj kulturi, piše Well and Good

‘Broj osam odražava moć, obilje i uspjeh, a njegov oblik podsjeća na znak beskonačnosti, što mu daje dodatno ezoterično značenje’, kaže Amy.  Još jedan razlog zašto se broj osam smatra sretnim je njegova savršena simetrija - bez obzira kako ga prerezali, polovice će biti identične. ‘Savršena simetrija omogućuje savršenu ravnotežu’, dodaje. 

VEZANI ČLANCI: 

No, što to znači za vas? Današnja vibracija brojeva 8-8 nosi poruku obnove i potiče vas da hrabro zakoračite naprijed na svom životnom putu. ‘S ispravnim stavom, postoji potencijal za veliki uspjeh u svemu što radite. Svemir vas gura prema vašoj sudbini, ali na vama je da je ostvarite’, rekla je Zerner.

Osim sreće, danas se očekuju i druge sjajne stvari zahvaljujući zvijezdama. Astrolog Kyle Thomas napominje da Sunce, koje vlada našom energijom i fokusom, 7. kolovoza ‘pleše’ s Jupiterom, planetom čuda i sreće, a taj utjecaj traje i 8. kolovoza. ‘Ovo je jedno od najboljih razdoblja godine, idealno za uživanje u toplim i prijateljskim odnosima. Iskoristite svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili ovu sretnu fazu’, dodaje Kyle. 

VEZANI ČLANCI: 

Iako se možda želite opustiti i uživati u ovim sretnim vibracijama, nemojte propustiti prilike za osobni, duhovni ili materijalni rast. ‘Učinite nešto važno u ovom trenutku jer ste sada izuzetno sretni’, savjetuje Thomas, ‘Dogovorite sastanak, potpišite ugovor ili kontaktirajte nekoga kome želite više sreće’. 

S planetarne perspektive, Thomas kaže da je 8. kolovoza poseban jer tada Venera, planet ljubavi i ljepote, ljubi Jupiter, planet čuda. ‘Ovo je jedno od najiščekivanijih razdoblja, posebno za one koji traže ljubav. Čini vas privlačnijima i omogućuje vam da izrazite nježniju stranu svoje osobnosti’, dodaje. 

Stoga, osim što je sjajno vrijeme za izlazak i sastanke, ovo je prilika za popravljanje problematičnih veza i druženje. Sreća u ljubavi može se preliti i na druge aspekte vašeg života, donoseći obilje dobrih stvari.

Znate li zašto visoke temperature nazivamo 'pasjim vrućinama'? Evo odgovora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije