Jer su joj zvijezde tako rekle

Djevojka postala opsjednuta astrologijom: 'Sve mi je propalo, veza, prijateljstva, posao...'

Facebook/Sandra Stachowicz
13.05.2021.
u 15:30

Mislila sam da je cijela moja sudbina zapisana u zvijezdama, no ispostavilo se da i ja imam neku kontrolu, kaže autorica čak pet bestsellera

Nagrađivana bestselling autorica i zaljubljenica u tarot i horoskop Sandra Stachowicz iz Edinburgha, Škotska s 27 godina imala je sve - uspješan marketinški posao, najbolju prijateljicu i muškarca koji ju je obožavao.

Stachowicz se, kaže, uvijek zanimala za astrološka tumačenja i utjecaj zvijezda na naš život, pa je za svoj 28. rođendan odlučila posjetiti poznatu američku astrologinju i numerologinju za koju se nadala da će joj otkriti što je sve u životu čeka i što bi eventualno trebala promijeniti...

- Bila sam zaista uzbuđena zbog toga - priča Stachowicz koju su fascinirali zvjezdani znakovi, pa je svakodnevno pratila svoju horoskopsku 'prognozu'. Zato je astrologinju tražila da joj izradi 'godišnju kartu', s detaljnim tumačenjima za svaki mjesec.

-  Budući da sam otišla kod jedne od najpoznatijih i najvjerodostojnijih stručnjakinja, platila sam malo više nego što sam planirala - ispričala je, a kad je pročitala, kaže, zaprepastilo ju je koliko su točno izgledala predviđanja za njenu ljubavnu situaciju, posao i osobni život.

Today I wanted to share the story about the day I DIED. The day that resulted in 20+ years of pain... Ever since I...

Objavljuje Sandra Stachowicz LtdSrijeda, 21. veljače 2018.

Zato se nesvjesno očajnički trudila da se čitanje astrologinje uistinu i uklopi u sve što joj se događalo, pa je odbacila svoju trogodišnju vezu, zahladila odnose s najboljom prijateljicom i pustila da joj propadne posao iz snova...

- Mislila sam da je cijela moja sudbina zapisana u zvijezdama, no ispostavilo se da i ja imam neku kontrolu - kaže Stachowicz i dodaje da je tako snažno vjerovala u ono što joj je vidovnjakinja rekla da će se dogoditi, da je to ne znajući sama poticala.

Birthday party by the beach. Burning calories running around chasing my own shadow before I sink my teeth into my home made raspberry cheesecake and gulp a bottle of red lol

Objavljuje Sandra StachowiczNedjelja, 5. travnja 2020.

Činilo joj se, priča, da joj se spremaju dobre stvari, poput dalekog putovanja i upoznavanja 'muškarca njenog života', pa je već nekoliko dana nakon posjete astrologinji prekinula sa svojim dugogodišnjim dečkom.

- Imali smo problema ali se nisam uopće borila za našu vezu - priznaje, a isto je napravila i s poslom i prijateljicom s kojom se posvađala-

Objavljuje Sandra Stachowicz LtdPonedjeljak, 5. kolovoza 2019.

Umjesto da, kao i inače, pokuša sve izgladiti, slušala je zvijezde i udaljila se od nje, a dopustila je i da joj nakon prvog manjeg problema propadne i posao.

Uijek posebna! Josipa Lisac pokazala kako je izgledala u ranim tridesetima

1/10

- Razmišljala sam u stilu 'zašto se mučiti kad je ionako suđeno da završi...' - rekla je.

Srećom, ubrzo je opet započela uspješnu izdavačku i marketinšku karijeru, ali voljela bi, kaže, da je tada imala nekog tko bi je 'malo prodrmao' i rekao joj da griješi.

Objavljuje Sandra StachowiczČetvrtak, 24. studenoga 2016.

- Sad shvaćam koliko to glupo bilo, a jasno mi je danas i da sam sposobna žena koja sama određuje svoju sudbinu - kaže Stachowicz koja je do svoje 34. godine objavila čak pet bestseller romana.

Najosjetljiviji horoskopski znakovi: Sve shvaćaju ozbiljno i osobno!

Komentara 1

MO
montello
14:18 14.05.2021.

Haha svasta li ona umislja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije