Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj botoksa otkriva:

Hrvatice najviše vole tretmane botoksom i hijaluronskim filerima, a muškarci brišu podočnjake

nikola milojević
Foto: PR FOTO
1/3
16.06.2015.
u 10:02

Ljepota dolazi iznutra i bez toga nema ni vanjske ljepote. Svojim zahvatima ništa ne mijenjam, samo prirodno akcentuiram i održavam ljepotu svake moje pacijentice, a svaki pojedinac je lijep na svoj način

– Poznata izreka "Ljepota je u očima promatrača", koja naglašava da ono što je lijepo jednome, ne mora biti lijepo i drugome, doslovno znači da ljepotu možemo naći u očima, punim usnama, u lijepom osmjehu, dugim nogama ili dobroj guzi. Ali, ljepota dolazi iznutra i bez toga nema ni vanjske ljepote. Svojim zahvatima ništa ne mijenjam, samo prirodno akcentuiram i održavam ljepotu svake moje pacijentice, a svaki pojedinac je lijep na svoj način. Klasična ljepota hollywoodskih legendi poput Marylin Monroe i Angeline Jolie, bazirana je na zlatnom rezu i simetriji njihovih lica, što su klasične definicije ljepote, ali ako malo bolje razmislimo, Marylin nije legenda samo zbog svoje ljepote, nego i zbog svog glasa, stasa i intriga koje su je okruživale – objašnjava liječnik Nikola Milojević, koji slavi više od deset godina uspješnog rada u Londonu, a posao sjajno ide i u Hrvatskoj.

''Moja životna inspiracija bila je nastaviti tradiciju svog legendarnog oca''

Iako Milojević klijente iz svih dijelova svijeta te je stekao svjetski ugled, odlučio je vratiti se i u Hrvatsku te jedan dio djelatnosti obavljati ovdje. – Tijekom 28 godina, koliko sam živio u Engleskoj, uvijek sam imao goruću želju da se jednoga dana vratim u Hrvatsku, za mene najbolju zemlju na svijetu, koju su uz sve ekonomske i političke probleme mnogi zaboravili. Upoznao sam svoju ženu Sunčanu, dobio dvoje predivne djece, Hanu i Maxa i prije pet godina, dok su još bili mali, odlučili smo da je idealno vrijeme za povratak u Zagreb. Osjetio sam i "rupu" na hrvatskom estetskom tržištu i priliku da otvorim najmoderniju estetsku kliniku i uvedem mnoge inovacije, što smo kroz Polikliniku Milojević i lijepo uspjeli. Dodatno, još je jedna moja životna inspiracija bila da nastavim tradiciju svoga legendarnog oca, profesora Boška Milojevića, doajena estetske plastične kirurgije u Europi, koji je prvi otvorio privatnu estetsku kliniku u Europi davne 1967. – kazao je Milojević.

'Botoksom i filerima preveniramo starost'

Nije ga nimalo iznenadilo, kaže, kada se vratio i ustanovio koliko su Hrvatica osviještene kada je riječ o dobrom izgledu. – Mislim da su naše žene među vodećima u svijetu u tim vrijednostima zbog čega sam ponosan. Hrvatska žena će rijetko izaći iz svoga stana bez dobre frizure, šminke ili odjeće, dok nije uvijek isti slučaj, primjerice, u Londonu. Ali, s druge strane, strah od starenja je isti svuda u svijetu. Još u osamdesetim godinama, kada sam preselio u Englesku, uzrečica "Dostojanstveno starjeti" bila je vrlo popularna, ali Englezi su se promijenili. Sada su tretmani pomlađivanja i uljepšavanja botoksom i filerima nevjerojatno popularni i na Otoku i u Europi. Regularni tretmani botoksom i filerima postali su normalni dio svakodnevne njege i higijene lica mnogih žena i muškaraca i, ako se podvrgnemo ovim zahvatima u dovoljno ranim godinama, straha od starosti nema, jer ovim putem preveniramo starost – smatra Milojević.

Muškarci uklanjaju podočnjake

Kad su u pitanju Hrvatice, najpopularniji su tretmani oni botoksom i hijaluronom. No, nisu žene jedine koje se koriste uslugama doktora Milojevića. Tu su i muškarci, koji često dolaze ukloniti podočnjake. – Najpopularniji tretmani u Hrvatskoj još uvijek su tretmani botoksom za uklanjanje bora mrštilica i bora oko očiju te punjenje nazolabijalnih bora i usana hijaluronskim dermalnim filerima. Ovo su klasični tretmani koji se izvode u kratkim petominutnim procedurama, bez boli, bez nuspojava, a čine brze i prirodne promjene. Novčano su dostupni za veći broj ljudi. Među muškarcima, nekirurško uklanjanje podočnjaka dermalnim filerima je svakako najpopularniji tretman.

Iz Tatlera mi slali pacijente na tretman

Nakon laskajuće titule magazina Tatler, koji ga je proglasio vodećim stručnjakom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji, Milojević otkriva kako je jako ponosan. – Slali su čak i pacijente na tretman, da me provjere. Ponosan sam da je moj dugogodišnji rad u ovoj grani medicine sada prepoznat na ovaj način. No, ne dolazi sve samo kroz trud i rad, očito sam talent i mirnu ruku naslijedio od svog poznatog oca – zaključuje Milojević.

>>Doktor Nikola Milojević proglašen vodećim stručnjakom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji

>>On je 'kralj botoksa', a ove su ljepotice postale ambasadorice njegove klinike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije