edukativno

Doris Pinčić i Luka Bulić uživali na radionici za roditelje

Doris Pinčić i Luka Bulić na Nivea radionici
Foto: PR FOTO
1/5
13.07.2015.
u 14:02

Radionica je održana u sklopu NIVEA projekta ''Neka odrastanje bude dječja igra'' koji drugi put ove godine upozorava na važnost igre za dječji razvoj

Ove subote NIVEA i Savez Društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Maksimir održali su u petak, 10. srpnja u Centru mladih Ribnjak edukativni program za roditelje na kojem su kroz zabavno druženje upozorili na važnost igre za psihofizički razvoj djeteta.

Voditeljica radionica Ivanka Gregurinčić, socijalni pedagog i predsjednica Društva „Naša djeca“ Maksimir prenijela je dodatna znanja o provođenju kvalitetnog slobodnog vremena roditelja i djece kojim se potiče dječja kreativnost i razvoj kroz igru. Zajedničke igre za djecu i roditelje vodile su Nataša Bijelić, socijalna radnica, i volonterke Andreja Vrbec i Tea Šimeg iz Društva „Naša djeca“ Maksimir.

Radionica je održana u sklopu NIVEA projekta ''Neka odrastanje bude dječja igra'' koji po drugi put ove godine upozorava na važnost igre za dječji razvoj. Među okupljenima su bili i Doris Pinčić Rogoznica i Luka Bulić koji su oduševljeni programom. Njihovim se mališanima najviše svidio jedinstveni set igara koji se sastoji od rekvizita za igranje nekih od najpopularnijih dječjih igara - gumi-gumija, konopca za preskakanje, pikula, društvene igre čovječe ne ljuti se...

Volonteri i socijalni pedagozi Saveza društava Naša djeca Hrvatske nastavit će provoditi besplatne edukacije za roditelje diljem Hrvatske tijekom srpnja i kolovoza na kojima će prenositi znanja stečena kroz dva ciklusa edukacija održanih u prethodnoj fazi projekta.

>>NIVEA nastavlja s projektom 'Neka odrastanje bude dječja igra'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar profiler80
profiler80
16:56 13.07.2015.

Ja mislim da je ona svagdje samo doma nije. Iskace iz pastete. Toliko projekata ima,svaka cast. Mislim da fali negdje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije