EverGreen Sushi Bar, već godinu dana dobro poznat svim ljubiteljima egzotičnih okusa, predstavio je novi, bogatiji meni i još jednom dokazao vrhunsku kvalitetu ponude i usluge.
Istinski ljubitelji sushia u cijelom svijetu cijene ručno rađeni sushi, kakav se priprema i u modernom ambijentu i ugodnoj atmosferi EverGreena, gdje upravo znanje, iskustvo te prepoznavanje kvalitete namirnica doprinose izvrsnosti sushia. U prilog tome ide i činjenica da je glavni sushi chef EverGreena svoju tehniku izrade godinama učio od japanskog sushi chefa te ju doveo do savršenstva.
Iz novog menija ističe se ponuda za dvoje, koja uključuje spring rolice, tempuru te 20-tak komada pomno odabranog sushia najviše kvalitete. Također, u ponudi su i novi okusi, od kojih se posebno izdvaja spoj sushia i tartufa. Za potpuni doživljaj, uz sushi je poželjno popiti i čašu vina, a EverGreen preporučuje Oroya sushi wine, vrhunsko bijelo vino japanske enologinje.
Ilica 49 postala je i ostala omiljena gastro adresa svim zaljubljenicima u ovaj japanski specijalitet.
ako nekome trebaju "godine" da nauči zarolati skuhanu rižu, onda nešto sa njegovom inteligencijom baš i nije u najboljem redu...