RECEPT

Fuži s domaćim kobasicama, vrganjima i rukolom

Fuži s domaćim kobasicama
10.12.2014.
u 14:32

Sastojci:
(za 4 osobe) 200 grama domaćih kobasica
200 grama vrganja
50 grama rukole

1 rajčica
1 decilitar maslinova ulja Brune Petrović
sol
papar  

Za fuže:
300 grama brašna

3 jaja, žlica maslinova ulja (blagog), sol  

Priprema: Kobasice narezane na kolutiće pirjati u tavi na maslinovu ulju, dodati vrganje, a na kraju i rajčice narezane na kockice. Kuhane fuže prebaciti u tavu, promiješati i pustiti da se sve sljubi. Dodati rukolu, promiješati i poslužiti.

Fuži: prosijati brašno, dodati jaja, ulje i sol. Umijesiti tijesto, tanko ga razvaljati, izrezati na trake od 2 do 3 cm, a njih na rombove. Fuže oblikovati oko štapića za ražnjić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije