nastao je show

VIDEO Hrvatski mladenci šokirali uzvanike odabirom pjesme za ulazak u salu, ali zato su se oni odlično zabavili

@grupaprofeel
16.10.2024.
u 11:30

Njihov ulazak u salu šokirao je starije goste, koji su u nevjerici stajali pored stolova, dok su mlađi apsolutno uživali.

Vjenčanja u Hrvatskoj postaju sve originalnija i zabavnija. Čini se da su mladenci konačno oslobodili pritisaka tradicionalnih očekivanja svojih roditelja i obitelji, koji su se godinama miješali u organizaciju ovog važnog događaja. Sada, parovi donose mnoge neočekivane odluke koje još nisu postale potpuno prihvaćene u društvu, pa završavaju ne samo u privatnim albumima već i na društvenim mrežama.

Tako su jedan par iz Hrvatske i njihovo neobično vjenčanje postali viralni hit na internetu. Njihov ulazak u salu šokirao je starije goste, koji su u nevjerici stajali pored stolova, dok su mladenci, njihovi kumovi i prijatelji uživali uz jednu od trenutno najpopularnijih pjesama na našim prostorima.

Riječ je o pjesmi ‘Fantazija’ koju izvode hrvatski reper Grše i pjevačica Miach. Dok su stihovi odzvanjali dvoranom, grupa mlađih gostiju veselo je skakala, pjevala, grlila se i plesala, dok su drugi samo promatrali u čudu.

VEZANI ČLANCI: 

Video ovog nesvakidašnjeg trenutka ubrzo je osvanuo na TikToku, a reakcije korisnika, koji su većinom mlađa publika, bile su pretežno pozitivne. Komentari poput ‘Sretno mladenci’, ‘Vi ste legende’, ‘Bravo, ovako se slavi’ i ‘I moje vjenčanje će biti ovako veselo’ nizali su se ispod videa. 

S druge strane, stariji gosti nisu dijelili oduševljenje, a njihova lica jasno su pokazivala zbunjenost i nelagodu prema ovom nesvakidašnjem prizoru.

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
12:02 16.10.2024.

"Stariji gosti nisu dijelili oduševljenje"...I ja sam stariji. Također ne dijelim oduševljenje. Mislio sam napisati dvadesetak epiteta iz hrvatskog bogatog opisivačkog rječnika, ali odustah. Stoga, samo: Strahota.

Avatar xnomenx
xnomenx
11:47 16.10.2024.

stara narodna kaze: "svaka budala ima svoje veselje".

Avatar @promatrač
@promatrač
11:35 16.10.2024.

Neće ovo dobro završiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije