velika razlika u godinama

Ima 23 godine i u vezi je sa 50 godina starijom ženom: 'Govore nam da naša veza nije normalna'

TikTok
22.12.2022.
u 09:29

Njezin video brzo je prikupio stotine tisuća pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani velikom razlikom u godinama.

Ljubav nema granica, no je li to istina kada su u pitanju godine? Jedna 23-godišnjakinja često je meta kritika i osuđivanja na društvenim mrežama i to zbog svoje veze sa čak 51 godinu starijom ženom, kako prenosi The Sun.

Što se Kayle Ann tiče, ona je zaljubljena u svoju partnericu. Tako je na TikToku objavila video u kojem je otkrila da je nije briga što drugi misle o njihovoj vezi te se ne obazire na negativne komentare koje dobivaju. 

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18
@kaylaanna.rae Replying to @kdub1966 #greenscreen #lesbian #gay #couple #dating #agegap #agegapcouple #HuluChippendalesDance ♬ som original - Dan

"Kad svi misle da sam luda što izlazim sa 74-godišnjakom kada imam 23", kaže Kayla u videu dok ispija piće i koluta očima pa dodaje: "I svi gledaju oko sebe kao da sam luda. Baš me briga što govore. Zaljubljena sam u tebe.”

Njezin video brzo je prikupio stotine tisuća pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani velikom razlikom u godinama.

"Spremila te za mirovinu”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Zaljubljena si u njezin novac….”

 Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije