Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vraća kazaljke na satu'

Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal oduševljene tretmanom pomlađivanja krvnom plazmom

Iva Balaban, Sanja Doležan i Iva Jerković
Foto: Maja Kljajić
1/6
27.10.2015.
u 11:15

Estetski hit tretman kojim su oduševljene brojne svjetske zvijezde – Angelina Jolie, Kim Kardashian, Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo

U poliklinici Milojević održano je predstavljanje jednog od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana pomlađivanja – tretman krvnom plazmom.

Na predstavljanju su bile i Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal koje su oduševljene ovim tretmanom u kojem se od vlastite krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana.

Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo posebno pripremljena plazma osobe koja je na tretmanu i tako se, tvrdi dr. Milojević, "vraćaju kazaljke na satu vaše kože".

Primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani "popravljaju" sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa. PRGF (plasma rich in growth factor) je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože, i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji, a nuspojave puno manje.

Dr. Nikola Milojević je ponosan što je među prvima uveo ovu tehnologiju, plazma tretmana za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Navodi kako ovo nije vampirski facelift, te se zato i čekalo do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana.

Osim pomlađivanja, ovaj tretman se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijima sportašima koji koriste ovaj tretman su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

>>Evo kako možete 'napumpati' svoje usne i bez estetskih zahvata

 

Komentara 4

DU
Deleted user
12:07 28.10.2015.

Iva Balaban je školski primjer neuspjele estetske kirurgije.

SZ
sprdex.zagreb
10:12 16.04.2016.

PRIJEVARA STOLJEČA. Ne mogu više o ovom tretmanu slušati laži, pa evo vlastitog iskustva. Napravila sam 3 tretmana "pomlađivanja" matičnim stanicama kod gornjeg dr Milojevića i nasjela kao i mnoge druge. Ni traga o pomlađivanju, sjaju, nestanku bora, zatezanju lica i svemu onome o čemu on piše. Ne mogu dozvoliti da bacate silne novce ovom bezobrazniku i njegovim "sestrama". Ako sam ja bacila tisuću eura a da za to nisam dobila ama baš ništa, ne morate i vi. Ovo zovem PRIJEVAROM STOLJEĆA.

DA
Dado1988
14:14 06.02.2019.

Ljudi ne bacajte novce čista prijevara kod dr Milojevića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije