Hamdija završena priča

Ivana Balić više nije u vezi s Hamdijom Kopčićem

Ivana Balić
05.10.2009.
u 10:40

Istaknula je kako je točna informacija o prekidu veze s Hamdijom Kopčićom, za kojeg su mediji "iskopali" tek da je rođak Azera Berbera, sina uglednog slikara Mersada Berbera i dečka bivše misice, skandalima sklone Aleksandre Grdić.

Ivana Balić (29) bivša supruga hrvatskoga rukometnog reprezentativca i jednog od najboljih rukometaša Ivana Balića, više nije u vezi s Hamdijom Kopčićem.

Za Extru je istaknula kako je točna informacija o prekidu veze s Hamdijom Kopčićem, kojem su mediji "iskopali" tek da je rođak Azera Berbera, sina uglednog slikara Mersada Berbera i dečka bivše misice, skandalima sklone Aleksandre Grdić.

Ivana je u vezi s Hamdijom bila od proljeća 2008. godine, a ljubavna priča počela je kada su se upoznali na proslavi 27. rođendana Aleksandre Grdić. Veza s Hamdijom bila je prava javna veza Ivane Balić, iako su je mediji spajali i s Ivanom Zubakom, sinom poduzetnika Pave Zubaka.

U braku s rukometašem Zagreba CO provela je sedam godina, a rastali su se bez skandala. Imaju devetogodišnjeg sina Dina, a njezin suprug Ivano, otkako se vratio iz Španjolske, postao je jedan od najeksponiranijih muškaraca u Hrvatskoj. Govorilo se o njegovim vezama s pjevačicom Natali Dizdar i bivšom misicom Ivanom Ergić.

O razlogu prekida Ivana nije htjela govoriti, kao ni o tome postoji li novi muškarac u njezinu životu.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kreont
11:58 05.10.2009.

Žena vrač ili u najmanju ruku vrag. Kome nije dosta frke u životu neka si priušti luxsuznu vezu sa ovom \"sponzorušom\". Dodatna oprema uključena.

BE
Bedem1
11:16 05.10.2009.

Ma koga briga sa kim se Ivana tuca,fuka ili kako hocete.Novinari kako to da nas citaoce VL mozete servirati vase smece i smrad.Pustite Ivanu da zivi svoj zivot bez vaseg sramnog nadzora,jeli hocete da joj se uvucete u gacice i onda pisati o posjetiocama.Stvarno ste pali nisko,bez ikakvog srama i casti.Vi nemate pojma sta je privatnost privatne osobe.Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije