Zaljubljeni golupčići

Ivana Paris i Dino Bubičić zajedno bili na dočeku Nove

Dino Bubičić
Pixsell
01.01.2010.
u 16:09

Ivana i Dino odlično su se zabavljali u jednom restoranu u Sesvetama, a mladi ljubavnici u novo ljeto ušli su plešući kolo sa ostalim uzvanicima

Svoju bliskost manekenka Ivana Paris i Dino Bubičić dugo vremena su opisivali kao prijateljsku. Za boravka u reality showu “Farma” često su izmjenjivali nježnosti a takvo ponašanje nastavilo se i nedavno kada su bili u realityju “Big Mamma House”kada su konačno i priznali svoje osjećaje. Da su zbilja zaljubljeni golupčići potvrdili su na Silvestrovo kada su se zajedno zagrljeni pojavili u jednom hotelu u Sesvetama gdje su sa društvom odlučili ispratiti Staru godinu. Dobro raspoložen ljubavni par nije se odvajao jedan od drugog, a na plesnom podiju bili su neumorni. Plešući kolo sa uplovili su u novo ljeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije