slažete li se?

Iznajmljivač otkrio 'najsmješniji' zahtjev koji je dobio od gosta, ali mnogi mu pišu da je to nešto što bi svaki apartman trebao imati

Kategorizacija apartmana i soba
Grgo Jelavic/PIXSELL
23.08.2024.
u 10:30

Kada se radi o neobičnim zahtjevima gostiju, jedan je iznajmljivač podijelio iskustvo koje je nasmijalo mnoge, ali i potaknulo raspravu o tome što bi sve apartmani trebali imati.

Jedan iznajmljivač apartmana nedavno je, u Facebook grupu APARTMANI HRVATSKA, podijelio anegdotu koja je privukla pažnju mnogih. Naime, simpatična gospođa ga je nazvala s jednim neuobičajenim zahtjevom – pitala je ima li apartman lavor jer ona svake večeri voli prati noge svome mužu. ‘Isprva sam mislio da se šali, ali ubrzo sam shvatio da je bila ozbiljna’, rekao je iznajmljivač, još uvijek u nevjerici.

Osim lavora, gospođa je imala još jedan specifičan zahtjev: ‘Moj muž se jako znoji pa se puno tušira, trebamo puno ručnika’. Na prvi pogled, ovi zahtjevi mogu izgledati neobično, no mnogi u komentarima su se složili kako bi lavor zapravo mogao biti praktičan dodatak svakom apartmanu. ‘Ne bih nikad pomislio da bi lavor bio nešto što bi gosti tražili, ali sada kad razmislim, možda bih trebao nabaviti jedan’, napisao je iznajmljivač.

VEZANI ČLANCI: 

Na kraju, gospođa i njezin suprug ipak su rezervirali apartman, ali bez lavora. Iznajmljivač im je ponudio da sami kupe lavor i da će ga on otkupiti kako bi ga imao za sljedeći put. ‘Možda ću stvarno početi nuditi lavore u apartmanima’, našalio se.

U komentare su mu se javili brojni iznajmljivači, ali i gosti koji su podijelili svoja mišljenja. ‘Mogla je samo pitati za lavor , nije bas morala i reći u koje svrhe joj treba’, napisao je jedan, a druga dodala: ‘Imam lavor u svakom svom apartmanu’. ‘Uskoro će i dildo početi tražiti u apartmanu’, našalio se treći. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Iznajmljivač kao ne zna di ima lavora za kupit, a lavor nije skup, a praktičan za malo preparati robu imaš po 1,50 eura lavora ne bi kupio, a prisvojio bi si ga sramota koja lakomost’, bila je oštra jedna gospođa. Druga iznajmljivačica dodaje: ‘Naravno da imam lavor, kad vade robu iz mašine da mogu iznijeti na balkon’.

Izgrizle je stjenice u hotelu pa dobila odštetu: 'Nevjerojatno je svrbjelo i boljelo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije