što se to događa?

Je li se i vama ovo dogodilo? Neki korisnici Facebooka dobili neobičan crni logo na mobitelima

Reddit
30.08.2024.
u 11:30

Ovaj incident dogodio se dan nakon što je kvar uzrokovao da feedovi mnogih korisnika budu ispunjeni nasumičnim rođendanskim željama umjesto objavama prijatelja ili grupa.

Na društvenim mrežama se povela rasprava o ‘novom’ izgledu Facebook ikone aplikacije na mobilnim telefonima. Neki korisnici sada primjećuju crnu pozadinu s plavim ‘F’, umjesto klasične bijele pozadine s plavim logotipom - to oni s iPhone uređajima. Deseci korisnika su se uključili u raspravu na Redditu pod temom ‘Što nije u redu s logotipom Facebooka?’.

‘Boja se promijenila s najnovijom verzijom. Izbrisao sam aplikaciju i ponovno je instalirao dvaput, ali problem i dalje postoji. Imate li kakve prijedloge?’, pitao je korisnik u prvotnom postu. Mnogi su komentirali svoja iskustva, naglašavajući da se ikona s tamnijom pozadinom počela pojavljivati nakon ažuriranja aplikacije.

 

Posts from the ios
community on Reddit

‘Mislio sam da sam napravio grešku. Pustio sam automatska ažuriranja i pomislio da mi je zaslon postao tamniji’, napisao je drugi korisnik. Postojale su različite teorije o uzroku promjene; neki su smatrali da je riječ o kvaru, dok su drugi nagađali da bi to moglo biti povezano s novim tamnim načinom rada koji se očekuje u nadolazećem iOS 18, koji je sada u beta fazi. 

'I meni se promijenilo, a čak nisam ni na iOS-u 18 sustavu', piše drugi, a treći dodao: 'I moj! Hvala bogu na Redditu, mislio sam da sam poludio'. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Moja Facebook ikona na iPhoneu jutros je izgledala normalno. Instalirao sam dostupno ažuriranje za Facebook aplikaciju, ali nakon toga je ikona bila s tamnom pozadinom, iako moj telefon nije bio u tamnom načinu rada’, piše idući, ‘Također sam instalirao iOS ažuriranje 17.6.1, ali ni nakon toga ikona nije promijenila izgled’. 

Ovaj incident dogodio se dan nakon što je kvar uzrokovao da feedovi mnogih korisnika budu ispunjeni nasumičnim rođendanskim željama umjesto objavama prijatelja ili grupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije