CHEF ZAGREBAČKOG FINE DINING RESTORANA MANO2
Hrvoje Kroflin: 'Gubi se identitet zagrebačke kuhinje, a nadu mi ulijeva generacija rođena nakon 1980., koja zna što je dobra hrana'
'Što je restoran ekskluzivniji i skuplji, to je zarada manja ili je nema. Recimo, u našem restoranu čaša stoji 15 eura, a mjesečni trošak samo za pranje stolnjaka iznosi od četiri do pet tisuća eura'.
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.