isprobajte!

Jednostavan kuhinjski trik: Uz ovaj način spremanja vaš će kruh dulje ostati svjež

shutterstock
10.10.2024.
u 06:00

Recite zbogom pljesnivom kruhu s ovim genijalnim trikom koji je jedna mama otkrila na TikToku

Koliko puta vam se dogodilo da je kruh, koji ste kupili nekoliko dana ranije, postao tvrd ili je bio prošaran plavim sporama? Iako se ne radi o "smaku svijeta", usred sve većih cijena hrane može biti frustrirajuće "baciti" svoj novac u koš. Smanjenje bacanja hrane izvrstan je način da se uštedi novac, piše Mirror.

Pravilno skladištenje hrane da biste bili sigurni da će duže ostati svježa ključno je za smanjenje vašeg tjednog računa za namirnice - a stručnjakinja za stil života Vicky Gilchrist ima savršeno rješenje. Mama, koja je prikupila nevjerojatnih 131.000 pratitelja, nedavno je na TikToku otkrila kuhinjske trikove koji su joj promijenili život.

U sada već viralnom videu, koji je prikupio skoro 9 milijuna pregleda, Vicky pokazuje kako uvija pakiranje pola pojedene štruce da sigurno zatvori preostale kriške kruha. Korištenjem viška pakiranja, prebacuje pakiranje natrag preko štruce da bi spriječila da se odmotava. Radi se o brzom i jednostavnom, ali i vrlo učinkovitom triku koji štedi potrebu za kupnjom stezaljki za hranu ili kutije za kruh.

@vickygilchrist_ #lifehack #lifehacks #hack #kitchenhacks #blowthisup #hinch #hinching #kitchenhack #fyp #hincher ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

Vicky je također pozvala pratitelje da počnu ispravno savijati svoje kutije sa žitaricama da bi spriječili da se oni omiljene žitarice s medom osuše. U videu savija jedan od dugačkih preklopa na kutiji, a zatim ubacuje dva kraća dijela, pažljivo ih presavija okomito na pola da bi stisnula vrh kutije. Zatim savija posljednji dugi poklopac prema dolje i pokazuje da je kutija žitarica sada potpuno "zapečaćena".

Za vrećice kokica, Vicky jednostavno savija ambalažu sve dok ne ostane mjesta i presavija plastiku unutra da bi spriječila da se odmotava. Gotovo 4000 gledatelja u komentarima je podijelilo svoja razmišljanja, a mnogi su pohvalili jednostavne trikove za pohranu i obećali da će ih isprobati.

VEZANI ČLANCI:

"Pokušat ću ove trikove. Stvarno su korisni", "Ovo su kuhinjski trikovi koji su i meni promijenili život",  "Trik  s kruhom je odličan!", "Moj muž je mislio da sam čudna kad sam tako radila s kruhom", samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije