PROMO

Kako ublažiti svaki stres tijekom putovanja i uživati u avanturi?

putovanje
Foto: Shutterstock
1/2
30.07.2024.
u 09:28

Ako nešto može poći naopako, poći će naopako" kaže Murphyev zakon, a putovanje koje ste pomno planirali definitivno je jedna od situacija u kojoj ne želite da stvari ne idu po planu.

Iako se putno osiguranje često percipira kao dodatno opterećenje za budžet, ono je uistinu minimalna, a ključna investicija koja može spasiti situaciju i potencijalni stres pretvoriti u bezbrižno iskustvo.

Neovisno o tome govorimo li o kratkom izletu ili dugoročnom boravku u inozemstvu, uz Triglav turističko i putno zdravstveno osiguranje organizacijske brige prepustite nama. Svijet je bliži nego ikad, stoga okupite obitelj ili prijatelje, spakirajte kofere, rezervirajte letove i krenite u avanturu.

Prednosti Triglav turističkog i putnog osiguranja

Putno osiguranje je vrsta osiguranja koja pruža pomoć u slučaju problema tijekom putovanja u inozemstvo.

Najveće prednosti Triglav osiguranja su što imate pokriće u cijelom svijetu i vrlo je lako za ugovaranje.

Bez obzira na to govorimo li o jednodnevnom ili višednevnom boravku u inozemstvu, nepredviđene situacije mogu lako pokvariti dugo očekivani godišnji odmor ili obiteljsko putovanje. Gubitak prtljage, otkazani letovi, bolesti i ozljede, pa čak i odgoda cijelog putovanja zbog niza okolnosti na koje u osnovi nemamo utjecaja – sve su to realni rizici s kojima se susrećemo kad putujemo.

Primjerice, medicinska pomoć u inozemstvu je skupa, a uz putno osiguranje takve troškove stavljate pod kontrolu i na trošak osiguravajuće kuće.

Svjesni činjenice koliko planiranje putovanja može biti zahtjevno u sigurnosnom, logističkom i financijskom smislu, Triglav osiguranicima želi pružiti maksimalnu podršku i dosljednu uslugu kroz sve kanale, procese i proizvode koje im stavlja na raspolaganje, bez obzira na to gdje se nalazili. Svijet je pun čarobnih destinacija, boja, okusa i mirisa koji jedva čekaju biti otkriveni, a mi želimo da to učinite bez brige i stresa.

20% akcije za put bez ograničenja

Iskoristite priliku i osigurajte se povoljnije! Do 30. rujna u Triglavu nudimo 20% popusta na turističko i putno zdravstveno osiguranje.

Putno osiguranje u inozemstvu možete sklopiti na godinu dana kao godišnje pokriće za više putovanja u inozemstvo ili kao osiguranje za jedno putovanje u inozemstvo. S popustom od 20 posto, četveročlana obitelj može uživati u tjednu odmora za samo 14,08 eura, a ovakve prilike svakako ne treba propustiti.

Jamstvo osiguravajućeg društva počinje teći u 00:00 sata na dan koji je na polici osiguranja označen kao početak osiguranja, pod uvjetom da je do tada plaćena premija i da je osiguranik prešao državnu granicu Republike Hrvatske u svrhu putovanja.

Osiguranje prestaje kada se vratite kući s putovanja i prijeđete granicu Republike Hrvatske, ali najkasnije do 00:00 sata na dan koji je na polici osiguranja označen kao kraj trajanja osiguranja.

Kako biste bili spremni suočiti se s neželjenim situacijama uoči i tijekom putovanja, važno je napraviti prvi korak prema sigurnosti i ugovoriti policu putnog osiguranja koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i uz koju ćete maksimalno moći iskoristiti svaki trenutak proveden na putu.

Uz 24-satnu pomoć, Triglav svojim korisnicima nudi sveobuhvatno putno osiguranje koje vrijedi diljem svijeta. Putno osiguranje, ovisno o ugovorenom paketu, pruža širok spektar pokrića koja obuhvaćaju potrebne troškove medicinske skrbi do maksimalnih 110.000,00 eura i prijevoz u domovinu. Uz to, pokriva i oštećenje ili krađu prtljage, zlouporabu platnih ili kreditnih kartica, troškove izrade novih dokumenata, te troškove posjete srodnika u slučaju hospitalizacije osiguranika u inozemstvu. Također uključuje troškove zbog kašnjenja ili otkazivanja leta i štete nastale prekidom putovanja ili kasnijim povratkom.

Odabir odgovarajućeg osiguranja trebao bi biti proporcionalan odredištu, a moguće ga je zaključiti u sklopu A, B ili C paketa. Paketi su definirani prema namjeni putovanja, no bez obzira na to koliko često ili dugo putujete, jeste li rekreativac ili pravi svjetski putnik, opcije su u svakom slučaju na vašoj strani jer je putno osiguranje moguće sklopiti kao godišnje pokriće za više putovanja ili kao osiguranje za jedno putovanje u inozemstvo Putujete li sami, s obitelji ili s grupom prijatelja, planirate li testirati granice adrenalina ili samo uživati u panoramskom razgledavanju, Triglav nudi najbolje jamstvo za sigurno putovanje. Policu je moguće sklopiti on line preko Triglav webshopa, za one koji stvari rješavaju u zadnji trenutak tu je i last minute opcija ugovaranja police, a u svakom slučaju, zastupnici su uvijek na raspolaganju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije