Užasno

Koban izlazak: Htjeli su izmijeniti nježnosti, a završili mrtvi

Facebook
07.08.2019.
u 16:15

Ljubavni par je slučajno pao preko ograde mosta i poginuo

Maybeth Espinoz (34) i Hector Vidal (36) vraćali su se kući iz noćnog kluba u gradu Cusco u Peruu kada su zastali na mostu kako bi se poljubili, a izgubili su ravnotežu i završili na cesti, piše Metro

Maybeth je bila naslonjena na ogradu mosta i izgubila je ravnotežu pa je noge stavila oko svojeg dečka koji ju pokušao povući k sebi. Ona  je nastavila padati, a njezin dečko je visio nad njom. Pokušao se držati za most, ali nije uspio i zajedno su pali na cestu.

Dok je Maybeth umrla na putu do bolnice, njezin dečko je umro u bolnici od posljedice udarca u glavu. Hectorov brat izjavio je kako je par konzumirao alkohol koji je možda glavni krivac za smrt para. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:49 07.08.2019.

Strava i užas...horor...uznemirujuće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije