On vs ona

Koliko ste imali partnera? Evo što će reći žene, a što muškarci

Seks, muškarac, žena, krevet
Foto: Thinkstock
11.05.2014.
u 18:00

I kada je riječ o zadovoljstvu seksualnim životom, muškarci i žene stoje rame uz rame

Jednakost spolova

Muškarci se obično ponašaju kao da imaju (pre)bogato seksualno iskustvo. Međutim, na pitanje o broju partnera, oba spola su slično odgovorila. Oko osamdeset posto žena i šezdeset i pet posto muškaraca navelo je brojku između jedan i deset.

Praksa, a ne savršenstvo

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Od svih seksualnih partnera mali je broj onih koji se izdvajaju kao sjajni ljubavnici. Ova činjenica se odnosi podjednako na muškarce i žene. U pravom raspoloženju Dobre vijesti za sve: gotovo polovina žena kaže kako se može seksualno uzbuditi gotovo

svakog dana. Očekivano, osamdeset posto muškaraca spremno je za akciju u svakom trenutku.

Stupanj zadovoljstva

I kada je riječ o zadovoljstvu seksualnim životom, muškarci i žene stoje rame uz rame: trideset posto žena navodi kako je zadovoljno svojim trenutnim seksualnim životom, dvadeset i osam posto muškaraca dijeli isto mišljenje.

>>Trikovi uz koje ćete lako povećati libido čak i kad ste nervozni i umorni

>>Gube li muškarci zaista interes nakon seksa?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije