JESTE LI I VI MEĐU NJIMA?

Korisnici društvenih mreža u šoku: Cijeli život pogrešno otvaramo gumene bombone!

shutterstock
17.07.2024.
u 13:30

Vjerojatno i vi kad kupite bombone vrećicu pri vrhu uhvatite prstima s obje strane te razdvojite na mjestu gdje je zalijepljena. No, to je pogrešan način, tvrde TikTokeri

Društvene mreže gore otkako je popularna TikTokerica pratiteljima, i sama u šoku, poručila: Čitavog života krivo otvarate vrećicu s gumenim bombonima! Djevojka koja se na TikToku proslavila kušanjem hrane u svom mogućim kombinacijama i iz svih dijelova svijeta, poznata pod nadimkom anna.antonje, otkrila je kako je sama sasvim slučajno na internetu doznala kako je način na koji većina ljudi otvara vrećicu s popularnim Haribo medvjedićima potpuno pogrešan, javlja LadBible.

Vjerojatno i vi kad kupite bombone vrećicu pri vrhu uhvatite prstima s obje strane te razdvojite na mjestu gdje je zalijepljena. No, to je pogrešno, tvrde odjednom svi na društvenim mrežama!

VEZANI ČLANCI

U jednom videu anna.antonje je i pokazala kako bi se to zapravo trebalo raditi. Na vrhu svake vrećice nalazi se otvor koji ne služi samo za vješanje na police u trgovini, već on pomaže u savršenom otvaranju vrećice.

@anna.antonje

Dont tell me you KNEW that ???!!!

♬ A Little Less Conversation - Brasil Fiesta

Naime, u tom otvoru nalazi se i maleni jezičac koji je potrebno povući prema dnu vrećice da bi se ona savršeno otvorila po sredini. Stvar zaista funkcionira, tvrdi TikTokerica. Zapravo, trebala bi funkcionirati na svim pakiranjima s otvorom i čudesnim jezičcem, a ne samo na onima s gumenim bombonima.

Ako ne pojedete sve bombone odmah, traku koja nastane povlačenjem jezičca kasnije možete onovno provući kroz otvor na vrhu pakiranja te ga tako zatvoriti do idućeg korištenja. Sudeći prema komentarima, većina korisnika društvenim mreža za to nije znala. 'Osjećam se kao da su me godinama varali', jedan je od brojnih komentara.

 

VIDEO Znate li što treba dodati u smjesu za palačinke da uvijek ispadnu savršene?

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
16:37 18.07.2024.

Evo i ja i moje društvo smo zgranuti zbog svog neznanja, evo njih nekoliko je palo u nesvijest, zovem hitnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije