dobro za znati

Koristan u parkirnoj garaži: Ovaj trik mogao bi vam poslužiti kod parkiranje unazad

Shutterstock
13.10.2024.
u 17:26

Parkiranje unazad može izazvati nelagodu kada pokušavamo ugurati vozilo u usko parkirno mjesto, a iza nas se stvara sve veći red automobila

Parkiranje automobila ponekad može biti pravi izazov. Pokušavate ugurati vozilo u usko parkirno mjesto dok se iza vas stvara sve veći red automobila, naravno da nitko ne želi parkirati unazad kad ga svi gledaju. No, trebamo biti iskreni i reći da je parkiranje vještina koju svi moramo imati, s obzirom na to koliko je ključna za svakodnevnu vožnju, piše The Sun.

TikTok vozačka senzacija pod nazivom Master driver, koji broji 936.100 obožavatelja, podijelila je genijalan trik kako parkiranje unazad učiniti lakim svakoga puta. U videu savjetuje vozačima da se približe parking mjestu, uredno se poravnaju, a zatim zaustave i okrenu volan.

@master_driver666 How to reverse into a parking space?#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 - Master driver

"Pazite da okrenete volan ulijevo do kraja, vozite naprijed. Kada u retrovizoru vidite kut parkirnog mjesta, stanite! Okrenite volan u suprotnom smjeru do kraja, rikverc! Kad je auto paralelan s parkirnim mjestom, vratite volan, rikverc", objašnjeno je u videu.

Vaš bi automobil zatim trebao "skliznuti" točno u prazninu. Video je prikupio više od 40 tisuća lajkova i stotine komentara. "Ovo bi trebalo biti reklama i dijeliti ljudima kad dobiju vozačku dozvolu kao podsjetnik, i svaki put kad dobijemo pristup parkirnoj garaži", napisao je jedan korisnik.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, nisu svi bili impresionirani ovim trikom. "Ozbiljno. Parkiranje unatrag nije tako teško. Nemojte previše komplicirati", napisao je jedan korisnik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije