Mnogi će se složiti da dobra pečena piletina mora imati hrskavu koricu pa je jedan kuhar iz Chicaga odlučio s pratiteljima podijeliti kako mu to svaki put uspije.
Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?
Njegov je jednostavan trik brzo postao viralan, uglavnom jer ne zahtjeva nikakve posebne sastojke ili začine; i treba vam samo nekoliko sekundi.
Na svom je profilu m_yasin24 objasnio da je sve što trebate za savršeno hrskavu piletinu kipuća voda.
@m_yasin24 Wow it’s been a whole year 🙏🏼 thank you all! #viral #washyourchicken #dontwashyourchicken #fyp #easyrecipes #humbled ♬ original sound - Valentina Trovato
- Kipuća voda zateže kožu piletine i tako ju čini hrskavom... - rekao je u videu i pokazao kako na pileće batke prije nego ih stavi u pećnicu izlijeva tek prokuhanu vodu.
- Nakon što ju zalijete vrućom vodom, piletina ne može biti 'gnjecava' - poručio je chef.
- Stvarno djeluje, hvala! - poručili su mu pratitelji, a njegov je jednostavan savjet sakupio nevjerojatnih 7,8 milijuna lajkova, prenosi The Sun.
Kuhar pokazao kako najjednostavnije izvaditi sjemenku iz avokada!