PROMO

Lijepo je biti okružen parfemima i drugom kozmetikom

Avon (1)
Foto: Avon
1/4
PR
Autor
PR članak
26.03.2013.
u 08:45

Ivana je redovna studentica s brojnim obvezama, pa joj rad za Avon odgovara jer ne oduzima previše vremena.

Studentica Ivana Milenković još je kao djevojčica voljela kozmetiku premda tada nije ni slutila da će jednog dana u izravnoj prodaji postati dio kompanije Avon. Kao što mnoge stvari u životu počinju slučajno, i Ivanin je prvi susret s Avonom bio posve slučajan. Pri upoznavanju mlade žene, koja je kasnije postala Ivanina Avon «leaderica», Ivana joj je rekla da ima vrlo ugodan parfem. Tako je započeo razgovor o Avonu koji je Ivani otvorio prozor u novi svijet.

– Nakon što mi je objasnila što je Avon i na kojem principu radi, moja mi je kasnija «leaderica» ponudila da se učlanim i počnem raditi za Avon. U to sam vrijeme baš tražila posao te sam bez razmišljanja prihvatila ponudu. I tako je sve počelo – prisjeća se svojih početaka Ivana, koja je sada i sama «leaderica» i voditeljica jednog prodajnog tima u Avonu.

Ivana je redovna studentica s brojnim obvezama, pa joj rad za Avon odgovara jer ne oduzima previše vremena.

– Na rad za Avon u prosjeku ulažem najviše sat do dva dnevno, što uključuje odlazak na sastanke, komunikaciju s članovima tima te jednom mjesečno izradu plana za nadolazeću kampanju. Važno je samo znati se dobro organizirati. Moja je obveza da se brinem o timu, da s njima uvijek komuniciram i budem od pomoći, primjerice putem interneta ili u druženju s prijateljicama. Zarada od Avona u mom skromnom studentskom budžetu znači jako puno. A uz malo truda i volje može se ostvariti stvarno dovoljno, i to od rada kao liderica, ali i od raznih bonusa kojima Avon nagrađuje dobar rad. Tu su i nagradna putovanja, razne motivacije i pokloni, ugodna druženja... stvaran osjećaj da si dio tima i da imaš i potrebnu podršku. Na zaradu od Avona mogu se osloniti jer imam veliki tim ljudi koji iz kampanje u kampanju ostvaruju sve bolje rezultate – objašnjava Ivana.

Sretna je što svojom zaradom od Avona može pokriti nemale troškove studiranja, a istodobno imati dovoljno vremena za sve obveze na fakultetu.

– Moram priznati da je zarada u Avonu najlakše i najdraže zarađen novac otkako radim, jer rad sa kozmetikom i sa divnim ljudima u timu pričinjava mi zadovoljstvo. Odlično sam se snašla. Lijepo je biti okružen mirisom parfema, raznim kozmetičkim proizvodima i zadovoljnim suradnicima. U ovaj posao ulažem sebe i zato smatram da sam uspješna – na kraju će Ivana Milenković.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?