Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA NEREDA!

Otkrila je najbolju metodu za podrigivanje bebe

beba
Foto: Instagram/sophiecachia_
1/2
15.06.2017.
u 12:28

Otkrila je sasvim slučajno, kako tvrdi, učinkovit način da se beba podrigne nakon jela.

Pred novopečenim majkama je mnogo izazova. Upravo zbog toga, dobijaju mnoge savjete, no mnoge će i same potražiti kod iskusnijih majki, često i svojih. 

Sophie Cachia, majka je dvoje djece, ali i australska blogerica koja objavljuje razne savjete i osobna iskustva o majčinstvu. Njen tekst o tome kako se njen seksulani život zbog trudnoće promijenio, bio je svojevrsni hit na društvenim mrežama. 

Otkrila je sasvim slučajno, kako tvrdi, učinkovit način da se beba podrigne nakon jela.

 

 

Nije potrebno bebu stavljati na jedno rame i lagano tupkati po leđima, tvrdi, ovo je jedan od boljih načina. 

Posjednite bebu u svoje krilo na način da joj raširite nožice u koljenima, a stopala jedno bliže drugom i primite je rukama pod pazuhe tako da joj rućice odignete od tijela za nekih 90 stupnjeva. Taj položaj uspješno oslobađa zrak iz djetetovog trbuščića, poručuje. Kako bi to i dokazala, snimila je svoju kćer u tom položaju i pričekala nekoliko trenutaka dok beba nije izbacila zrak. I tvrdi, uvijek uspijeva na ovaj način. 

Ključne riječi

Komentara 1

SU
Sunčica11
07:10 16.06.2017.

rućice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije