što vi mislite?

Majka svojom odlukom izazvala žestoku raspravu. Evo što je zamjerila svekrvi

shutterstock
24.08.2024.
u 12:15

Kada se radi o obiteljskim okupljanjima, posebno s malom djecom, ponekad se pojavljuju delikatni trenuci koji mogu izazvati nesuglasice.

Navigacija kroz odnose s obitelji vašeg partnera može biti kompleksna, osobito kada su u pitanju djeca. Jedna žena nedavno se našla u teškoj situaciji nakon posjeta kod roditelja svog supruga sa sedmomjesečnom kćeri. U svojoj anonimnoj objavi, majka je opisala kako se njezina svekrva, koja je poznata po čestim aftama, činila bolesno kada su stigli. Iako nije imala vidljive rane, svekrva je zvučalo promuklo, imala crveni nos i stalno konzumirala pastile za kašalj, piše Mirror

Žena je izrazila zabrinutost na Mumsnetu, pitajući druge roditelje je li nepristojno rano napustiti okupljanje i odbiti da itko, tko može biti bolestan, drži njezinu bebu. U objavi je naglasila: ‘Moj suprug to očito nije primijetio ili nije shvatio da nije pametno imati dijete u blizini nekoga tko se čini bolesnim. Pokušala sam se maknuti iz sobe jer beba treba hranjenje. Želim što prije otići i ne želim da ona drži bebu. Što da radim?!’. 

VEZANI ČLANCI: 

Brojne korisnice podržale su njezinu odluku da napusti okupljanje, naglašavajući da je razumno brinuti se za zdravlje bebe. Jedna korisnica je komentirala: ‘Ako netko nije dobro, razumljivo je da ne bi trebao držati bebu koja je još uvijek osjetljiva na bolesti’. Druga je dodala: ‘Jednostavna prehlada može biti opasna za bebu’. No, neki su smatrali da je majka previše zaštitnički nastrojena.

‘Možda ste pretjerali’, napisala je jedna osoba, ‘Biste li isto rekli da se radi o vašoj majci?’. Druga je smatrala: ‘Zabraniti poljupce je u redu, ali zabrana držanja bebe zbog običnog šmrcanja je pretjerano’. Treća je dodala da je majka ‘pretjerala’.

Svekrva zahtijevala DNK test za unuku: Slučajno je razotkrila vlastitu ljubavnu aferu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije