Intervju

Marc Jacobs: Rekao sam fotografu da tretira Victoriju kao proizvod

victoria beckham
Foto: Marc Jacobs
1/3
13.06.2012.
u 00:01

Za njemački Interview dizajner je progovorio o danima ovisnosti, luksuzu te prijateljici Victoriji Beckham koju je u kampanji tretirao kao da je neka vrsta proizvoda

Modni dizajner Marc Jacobs, čiji je moto da ne postoje loši trendovi, otvoreno je u intervjuu njemačkom časopisu Interview progovorio o svojim porocima:
– Pušenje i spavanje dvije su najbolje stvari na svijetu.

No dotaknuo se iskreno i svoje ovisnosti o drogama. Naime, mrzi da ljudi o njemu govore kao o "debelom ovisniku o heroinu" jer je to netočno:
– To je najgluplja stvar koju sam čuo. Prvo, nikad nisam bio debeli ovisnik o heroinu. Drugo, bio sam mršavi ovisnik o heroinu. No, srećom, riješio sam se toga. Udebljao sam se kad sam se prestao drogirati. Ne znam nijednog ovisnika koji je debeo dok se drogira.

Jacobs je priznao i kako želi da klijenti kupuju njegove kreacije ili one Louisa Vuittona (čiji je kreativni direktor) zbog istog razloga zbog kojeg on voli privatni avion – luksuza.

– Luksuz je nešto što nam ne treba, zar ne?! Trebamo hranu, vodu, krov nad glavom... No dobro vino, dobra hrana, predivna odjeća i interijeri, to nije nešto što nam je nužno, to je luksuz – rekao je Marc.

Prisjetio se i snimanja kampanje za svoju modnu kuću sa sadašnjom prijateljicom Victorijom Beckham prije nego što je ona osnovala svoj brend. Riječ je o kampanji iz 2008. na kojoj Victoria sjedi u velikoj Marcovoj torbi, a jedno što se vidi su njezine noge:
– Jako joj se svidjela moja ideja za kampanju i bila je potpuno za da je snimimo. Rekao sam Juergenu Telleru (njegov "dežurni" fotograf, op. a.) da je tretira kao da je neka vrsta proizvoda. A ona to i jest. Ona je samu sebe stvorila... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije