Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u zbilju

Marija Borić je sama, ali sretna i otvorena za neku novu ljubav

marija boric
boris ščitar/pixsell
09.01.2010.
u 20:36

Novu godinu dočekala je na plaži u Egiptu s kolegicom Katarinom Radivojević jer ne voli zimu, ali i dalje voli hokej iako ne i svojeg hokejaša

Glumica Marija Borić (29) koju u seriji “Najbolje godine” gledamo u ulozi vragolaste Zrinke, upravo se vratila s odmora iz Egipta koji je provela s kolegicom glumicom Katarinom Radivojević (30).

 – Imale smo tri uvjeta: da let avionom ne traje dugo, da nam paše u slobodne dane i da je na destinaciji u koju idemo toplo – započela je priču Marija i nastavila se prisjećati:

 – I poklopio se Egipat. Novu smo godinu dočekale na plaži na 30 Celzijevih stupnjeva u zraku i bilo nam je i više nego sjajno!

 Cure se odlično slažu pa je i njihov boravak u turističkom naselju Sharm El Sheikhu bio jednako takav.

 Uglavnom su se odmarale i crpile energiju od sunca za nastavak napornih snimanja, posjetile Sinaj, ali kao što im nije strano ni u Zagrebu, skupa su i zatulumarile nekoliko puta.

 – Nama je vani, gdje god da smo, predobro jer smo obje raspjevane i uvijek plešemo. A Egipćani su vražji momci. Nebrojeno puno ih je prišlo odlučno mi priopćivši da ću im postati budućom suprugom. Naravno, nasmiješ se i uz ‘da, da’ kreneš dalje – smije se Marija. A kada su u pitanju novogodišnje želje poprilično je skromnog popisa. – Želim si da budem zdrava i dobra jer kada sam dobra i sve ostalo se dobro složi – poželjela je. Nedavno je raskinula vezu sa slovenskim hokejašem Urošem Peruzzijem, koji je igrao za zagrebački klub Medveščak.

 Iako je i prekjučer navijala na hokejaškoj utakmici tamo ne odlazi, kako svi misle, zbog Uroša.

 – On više ne igra ovdje. Hokej sam zavoljela jer sam bila zaljubljena u hokejaša, a sada volim taj sport. Sama sam i sretna, ali otvorena za ljubav.

Ključne riječi

Komentara 3

OK
Okey15
22:08 09.01.2010.

Obožavam ovaj projekt! Zarađuješ, a gotovo ništa ne radiš! U roku od 6 dana sam osigurao mjesečni prihod od 3176 kuna!!! ----> www.gdi-wealth.ws

ZC
zcharlie3
23:45 09.01.2010.

Da li letujes od maminih ukradenih para u tvom rodnom mestu.Ili si ti pocela krasti i varati kao tvoj cale.Nemozes da pobegnes od problema koji su ti roditelji ostavili.I stan koji su ti starci kupili od ukradenih para ti nece doneti srecu.Isus vaskrsnu

OV
over
06:26 10.01.2010.

30 stupnjeva u zraku.. wow... to je puno bolje nego 30 stupnjeva u dupetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije