MEKSIKO

Meksička Madonna dočekala Božić iza rešetaka

28.12.2002.
u 00:00

Propala kraljica meksičkoga popa Gloria Trevi dočekala je Božić u svojoj domovini iza rešetaka. Nakon što je meksička Madonna u subotu iz Brazila izručena Meksiku zbog seksualnog zlostavljanja mladih djevojaka i otpremljena u pritvor u Chihuahuai, sudac je glatko odbio jamčevinu.

U obrazloženju je kazao kako ima dovoljno dokaza da je Gloria mladim djevojkama obećavala slavu, a onda ih pretvorila u seksualne robinje svoga menadžera Sergija Andradea kako bi je mogao pustiti da se brani sa slobode. Ni Glorijin desetomjesečni sin, koji je također Božić dočekao u zatvoru, nije utjecao na suca da pjevačicu barem za blagdane pusti uz jamčevinu.

- Trebali bi se sramiti zbog ovoga što mi čine na Badnjak. Ovo je internacionalni skandal - izjavila je ojađena pjevačica nakon što je doznala da će Božić provesti u pritvoru. No ipak je u kameru poslala poljubac sugrađanima ironično kazavši "Sretan Božić, Meksiko".

Pri velikodušnome dijeljenju osuda meksička Madonna je očito zaboravila na svoja skandalozna djela proteklih godina. Tako se nije libila lažno optužiti zatvorskog čuvara u Brazilu da ju je silovao, nadajući se kako je neće izručiti u Meksiko ako povjeruju da je otac njezina djeteta Brazilac. No, DNA analiza potvrdila je da je otac djeteta njezin menadžer. Gloriji Trevi očito sve može pasti na pamet, ali ne i to da se pokaje za svoja nedjela. (dij)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije