Sve objavljuje na Instagramu

Muškarac zgrozio ljude: Jede isključivo sirovo meso i ribu, a razlog je krajnje bizaran...

rawmeatexperiment/Instagram
03.02.2022.
u 13:30

Trenutačno je na 81. danu i još uvijek nema nikakve simptome niti se osjeća lošije nego prije

Muškarac koji stoji iza Instagram profila @rawmeatexperiment šokirao je pratitelje i ostale korisnike svojom prehranom.

Kao što i samo ime govori, trenutačno radi eksperiment u kojem jede isključivo sirovo meso i ribu, a razlog je bizaran. Naime, on želi vidjeti koliko će mu vremena trebati da ga "uhvati" neka bakterija od ovakve prehrane.

Trenutno je na 81. danu i još uvijek nema nikakve simptome niti se osjeća lošije nego prije. Sirova govedina, losos, janjeći file, Wagyu odrezak... Sve se to nađe na njegovu tanjuru tijekom dana, ali nije termički obrađeno.

"Želim vidjeti hoću li živjeti pet dana ili 500 godina. Sve me ovo zabavlja", kaže i dodaje da jede i sirova jaja. "Radije bih jeo sve sirovo nego slatkiše."

Strahujete od visokog tlaka? Ako jedete ovu pizzu u opasnosti ste

1/6

Otkrio je i da prikuplja novac za svoj fond za meso na internetu jer tvrdi da je dijeta značajno promijenila njegovo zdravlje – prije je jeo prerađenu hranu i kaže kako je zbog nje bio umoran, slab i prekriven aknama.

Veganska prehrana, koju je također isprobao, nije mu odgovarala, pa se vratio na jedenje mesa, ali ovaj puta sirovog, prenosi The Sun.

Unatoč njegovim tvrdnjama u koje je tako siguran, stručnjaci su rekli da je ovo zapravo "igranje ruskog ruleta". S obzirom na to da sirovo meso ima sve vrste bakterija u sebi, a ne znate kako se postupalo s mesom, postoji veliki rizik od dobivanja salmonele i E. coli, a to može dovesti do trovanja hranom, krvave stolice, grčeva u želucu, rekli su.

Novi zabrinjavajuć trend zgrozio je liječnike: Mladi se "drogiraju" sirovim pokvarenim mesom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije