Neodlučan jači spol

Muškarci ne znaju što darovati partnericama

božić
Arhiva Večernjeg lista
18.12.2010.
u 16:00

Istraživanje koje je provela zračna luka Gatwick pokazalo je kako je božićni šoping prava noćna mora europskih muškaraca

Iako je do Božića ostalo tek tjedan dana, muškarci diljem Europe još ne znaju što bi darovali svojim partnericama, pokazuje veliko istraživanje koje je provela zračna luka Gatwick. Među najneodlučnijima su Britanci, koji čak 15 dana smišljaju što darovati partnerici, a dvije trećine njih božićni šoping čini iznimno nervoznima. Najpouzdaniji je i najprovjereniji način za kupnju idealnog dara da muškarci prate svoje partnerice u kupnju, pokazalo je istraživanje provedeno na 1015 muškaraca, prenosi Daily Mail.

Svaki dvadeseti Britanac šoping obavlja na Badnjak, dok se za tako radikalan potez ne odlučuje ni jedan Nijemac. Čak 59 posto Francuza i Talijana, 58 posto Nijemaca i 46 posto Španjolaca bori se s mišlju što darovati partnerici i pri tome ne pogriješiti. Među najsamopouzdanijima su u šopingu Talijani, što i nije neko iznenađenje, a oni će ovog Božića i najviše potrošiti na darove za svoje bolje polovice. Prema studiji, jučer je bio dan kada je najveći broj muškaraca u Europi krenuo u božićni šoping.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:56 18.12.2010.

Ko se sjeca Filma Maratonci??? Iphone APP ****POZURITE dok je JEFTINO**** http://itunes.apple.com/us/app/maratonci/id407667536?mt=8

AG
Agramer198
18:01 15.01.2011.

Ja dam poklon bon i mirna Bosna...

OB
-obrisani-
19:01 24.01.2011.

ma lijeni su da se potrude oko izbora poklona, najlkaše reći da ne znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije