Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije velika razlika

Muškarci u prosjeku promijene pet frizura u životu, a žene?

muškarac (1)
Thinkstock
14.06.2013.
u 14:30

Lijepo oblikovana kosa na glavi važna je i jednom i drugom spolu pa kad nađu onu koja im odgovara, "furaju" je što dulje mogu

Muškarci u prosjeku isprobaju pet, a žene sedam frizura prije nego što se odluče za onu koja im pristaje te je nose sve dok je mogu održavati, otkrilo je nedavno istraživanje tvrtke Fudge na 2000 ljudi.

Kod muškaraca "klik" se dogodi oko 32 godine, a dvije trećine njih priznalo je da tada odabere najpraktičniju frizuru i da je zato stalno nose. Svaki deseti priznaje da se postojeći odabir sviđa njihovim partnericama. Oko 12 posto muškaraca razmišlja o tome da kosu oboji u sijedo zbog veće privlačnosti ženama, a njih šest posto to je i učinilo, piše Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije