Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je razvedena, samohrana majka

'Muža sam upoznala jer mi je pukla cijev. I odmah smo kliknuli, iako je meni bilo 40, a njemu tek 25'

shutterstock
04.09.2023.
u 21:00

Charlija sam upoznala kada je kao vodoinstalater poslan k meni da mi popravi štetu koju je uzrokovala poplava i odmah smo 'kliknuli, a četiri mjeseca kasnije, ponovno se dogodila poplava..., ispričala je.

Zbog svog je 29-godišnjeg supruga Charlieja majka dvoje djece Stephanie (43) morala, kaže, trpjeti da ju obitelj naziva pumom, budući da je on samo osam godina stariji od njene kćeri, danas 21-godišnje Zoe. Unatoč razlici u godinama i sumnjama obitelji, par se 2019. odlučio vjenčati, a još uvijek su, kaže Stephanie, jedno u drugog ludo zaljubljeni. “Rekla bih da smo vjerojatno seksualno mnogo aktivniji od većine drugih parova, nikada nisam imala boljeg muškaraca u krevetu!", otvoreno kaže 43-godišnja Amerikanka za NY Post. "Još uvijek stalno međusobno flertujemo, a kad prođemo jedan kraj drugoga, lupimo se po stražnjici", ispričala je. Njena je kćer Zoe u početku, kaže, sumnjala u njihovu romansu, a mamu je pogrdno nazivala pumom. “Komentari moje kćeri su zabavni i ne smetaju mi”, kaže Stephanie. “Ne slažemo se uvijek, ali ona ipak poštuje moj brak.” A unatoč bliskoj dobi, dodaje, njezina 21-godišnja kćer i 29-godišnji suprug imaju potpuno različite razine zrelosti.

"Charlieja sam upoznala kada je kao vodoinstalater poslan k meni da mi popravi štetu koju je uzrokovala poplava i odmah smo kliknuli, prisjetila se. “Četiri mjeseca kasnije, ponovno se u mom stanu dogodila poplava ali sam zaboravila da imam njegov broj, pa su mi poslali nekog drugog”, priča. Ipak, ubrzo su se opet sreli pa su nekoliko sati proveli na trijemu, razgovarajući.

"Jedno drugome smo dovršavali rečenice i odmah isplanirali prvi pravi spoj, koji se i dogodio samo nekoliko dana kasnije", kaže Stephanie koja je prije Charlieja već prošla 16 godina braka. A iako su i sami bili zabrinuti zbog razlike u godinama, na kraju su zaključili da to ipak nije važno jer toliko uživaju u međusobnom društvu, a ubrzo su i službeno započeli vezu.

Nedugo nakon,  Stephanie je napravila test na trudnoću - i bio je pozitivan. “Bila sam oduševljena i bilo je to prekrasno iznenađenje”, rekla je, posebno jer je mislila da će joj zbog endometrioze biti teško imati još djece. “Charlie jednostavno nije mogao skinuti osmijeh s lica, a bilo je šokantno i jer se on par mjeseci ranije zakleo da ne želi djecu.

Sada par ima sedmogodišnjeg Lucasa, a Stephanie kaže da je unatoč negativnim mišljenjima mnogih pronašla pravu ljubav. "Ljudi stalno govore: 'Izgledaš tako sretno', što je lijepo čuti", kaže, a to ne čudi budući da joj mladi suprug nedostaje čin na kratko izađe iz kuće. “Mi smo nerazdvojni,” dodaje Stephanie.  “I tako mi je drago što mi je pukla cijev!

Tvrdi da joj je afera koja traje 10 godina spasila brak: 'Jedna osoba ne može zadovoljiti sve moje potrebe'

Komentara 3

MO
montello
13:09 05.09.2023.

Zavoljeli se Ako je iskreno godine nevazne

MI
mikimouse12
03:08 05.09.2023.

Rekla je da nema penezov da plati kvar pa ak moze na onaj drugi naci

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
00:25 05.09.2023.

Jer dimnjačar, mlad ili star, svakoj peći zna popraviti kvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije