U IŠČEKIVANJU

Na mome vjenčanju bit će Elvis Presley i slučajni prolaznik

nikolina pišek
Foto: Marko Prpić/VLM
1/2
23.10.2009.
u 17:30

Iako posljednjih dana stupce showbiz rubrika pune razvodi i ljubavne drame, voditeljica Nikolina Pišek nije izgubila vjeru u sebe i dečka Kristijana Curavića, a ne odbacuje ni mogućnost udaje.

Iako posljednjih dana stupce showbiz rubrika pune razvodi i ljubavne drame, voditeljica Nikolina Pišek nije izgubila vjeru u sebe i dečka Kristijana Curavića, a ne odbacuje ni mogućnost udaje.

Udat ću se uz Elvisa

- Ja sam u svakom slučaju za ljubav. Braka se ne bojim, ali ga ni ne forsiram. To je nešto što će se dogoditi ili neće - otkrila nam je 33-godišnjakinja. Iako želju za brakom još otvoreno ne pokazuje, u glavi ipak ima sliku mogućeg vjenčanja.

- Pretpostavljam da će to u mom slučaju biti stvar trenutka, nešto ishitreno. U drive-in kapelici u prisutnosti dvaju svjedoka - Elvisa Presleya i slučajnog prolaznika - kaže N. Pišek koja, čak i da se ne uda, neće, kaže, biti manje sretna.

Kikijev wellness

Jer u okrilju svojeg doma već "bere plodove" života udvoje. S obzirom na to da se svakodnevno "umara" na treninzima u teretani, Kristijan je poslije opušta uz kućne wellness usluge.

- Nisam tip koji voli da ga diraju nepoznati ljudi pa je Kiki jedina žrtva kad se zaželim VIP tretmana. Prilično je podložan raznoraznim metodama ucjene pa uglavnom poklekne pred mojom argumentima i izmasira me - našalila se voditeljica In Magazina. S obzirom na to da zna kako ljubav treba biti obostrana, Nikolina svojem dečku nježnošću vrati za nježnost.

- Za uzvrat kažem "hvala", donesem mu daljinski, novine ili nešto za piće - kaže Nikolina Pišek.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
goran vrtaric
00:37 26.10.2009.

Tko je Nikolina Pisek ?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije