Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena snježna princeza

Nakon Janice, i Ana Jelušić ljubi stranca!

ana jelušić
sanjin strukić
13.01.2010.
u 15:57

- Nikad nisam skrivala svog dečka niti to namjeravam činiti. Mlada sam, imam pravo na ljubav. Na Sljemenu dečko nije bio sa mnom, ali rođendan mi je čestitao. Nadam se zajedničkom ljetu u Hrvatskoj - rekla nam je Ana.

Nakon što je prije dvije godine prekinula ljubavnu vezu s finskim skijašem Marcusom Sandelom, Ana Jelušić opet ljubi. Riječ je o sportašu koji nije iz Hrvatske, a skijanje mu je blisko. Stoga ne čudi da su se i upoznali na skijaškoj stazi. Iako jako ljubazna, Ana teško govori o svojem ljubavnom životu.

Ljeto za ljubav

– Nikad nisam skrivala svog dečka, niti to namjeravam. Mlada sam, imam pravo na ljubav. No ne volim o tome govoriti, posebice ne uoči važnih utrka kakva me očekuje u Vancouveru. Postoje trenuci, posebice za nas skijaše, kada se o tome lakše govori. Ljeti, primjerice, kad nemamo toliko treninga, važnih vožnji pred sobom. Tada je sve ležerno, a i mi smo opušteniji – rekla je Ana.

Jednogodišnju vezu s novim mladićem smatra ozbiljnom i voljela bi da još dugo potraje. Lijepo se, govori, slažu, a osvojio ju je razumijevanjem za skijanje. O braku i djeci još je, kaže, prerano razmišljati. Na upit hoće li s njime ljetovati u Hrvatskoj, Ana odgovara:

– Nadam se. Voljela bih!

Bila je šutljiva i kad je riječ o njezinu 23. rođendanu, koji je u Lienzu proslavila 28. prosinca. Izjavila je kako su njezini rođendani zbog utrka već godinama skromni. A dečko? Je li bio uz nju?

– Čestitao mi je! – kaže.

Janica je veliki uzor

Na Sljemenu, dodaje, nije bio s njom jer je bio zauzet obvezama. A ondje je medijsku pozornost privukla još jedna nova ljubav – Anina uzora Janice Kostelić.

Zanimljivo je da su obje horoskopske Jarice ostale u dobrim odnosima s bivšim dečkima. Ana se povremeno čuje s Marcusom, čak i s njegovom obitelji, a Janicu je Boris Ivančić došao bodriti na Sljeme. I navijao za nju zajedno s njezinim sadašnjim dečkom – Danielom Haimerlom.

Ana se trenutačno u Austriji priprema za OI u Vancouveru. Očekivanja su skromna: da dođe zdrava i da najbolje od sebe. Boji se samo da zbog astme pred publikom ne izgubi svijest.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:14 15.01.2010.

Dan pred mušku utrku, Ana Jelušić je 20 mnuta blebetala s Patric Lange-om i nekim strancem. Koga to briga da li je zaljubljen?? Ona je po tom pitanju, još zatvorenije od zatvorene Janice?? A Janica i ivica s nepoznate strane, do emne, vjernog pratitelja Kostelić family

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije