S piste na platno

Nakon mjuzikla Dolce&Gabbana uskočili u svijet Woodyja Allena

dolce&gabbana
AFP
30.03.2012.
u 00:01

Dolce&Gabbana dobili su cameo-uloge u novom filmu Woodyja Allena "To Rome With Love", ali i "posudili" ovogodišnju proljetno-ljetnu ženstvenu kolekciju koju će nositi Penelope Cruz

Dizajnerski duo Stefano Gabbana i Domenico Dolce vraća se na velika platna – pojavit će se u novom filmu Woodyja Allena "To Rome With Love". Dvojac neće govoriti u filmu nego će se pojaviti u zadnjem dijelu trodijelnog filma uz redatelja Woddyja Allena, koji će se također pojaviti samo u trećem dijelu.

U filmu glumi i španjolska glumica Penelope Cruz, a nosit će odjevne predmete koga drugoga nego slavnog dvojca iz kolekcije za proljeće/ljeto 2012. Osim nje pojavljuju se i Ellen Page, Jesse Eisenberg te dobitnik Oscara Roberto Benigni. Dizajnerskom dvojcu ovo je drugo pojavljivanje na velikom platnu – prije toga odglumili su 2009. godine svećenike u mjuziklu "Nine" Roba Marshalla. Premijera filma bit će, naravno, u Rimu 13. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije