PROMO

Napokon ljeto bez dioptrijskih naočala o kojem sanjate godinama

Foto: Poliklinika Bilić Vision
1/2
17.06.2024.
u 12:14

S dolaskom ljeta, mnogi od nas sanjaju o danima provedenim na suncu i plivanju u moru. No, za one koji nose naočale ili kontaktne leće ove aktivnosti mogu biti opterećujuće.

Zamagljene naočale koje kližu po nosu, njihovo neprestano čišćenje ili kontaktne leće koje uzrokuju brže sušenje očiju nego inače mogu umanjiti vaš užitak. Zato je vrijeme prije godišnjeg odmora idealno za lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision. Već više od 12.000 pacijenata svjedoči o postupku koji transformira život na bolje, olakšavajući svakodnevne aktivnosti i hobije. Pridružite im se i vi, no prije toga saznajte sve ključne informacije o samom zahvatu upravo ovdje. 

Foto: Poliklinika Bilić Vision

Na detaljnom predoperativnom pregledu utvrdi se je li osoba kandidat za lasersko skidanje dioptrije, i ako je, za koju metodu. Uz dugogodišnje iskustvo i stručnost naših specijalista oftalmologa i refraktivnih kirurga Luke Bilića i Branke Jurić Tomašević, posjedujemo najnapredniju lasersku tehnologiju koja dodatno jamči vašu sigurnost u našim rukama. Jedini u regiji izvodimo Femto LASIK metodu korištenjem najnovijeg lasera 6. generacije, MEL 90 i najpreciznijeg Femto sekundnog lasera za formiranje poklopčića na rožnici - kao što se to izvodi i u najprestižnijim svjetskim centrima za refraktivnu kirurgiju, a zatim Excimer laser vrši uklanjanje dioptrije i to svega traje 15 minuta po oku. Nakon toliko epiteta, sigurno se pitate što čini Femto LASIK najpoželjnijim izborom među ostalim metodama korekcije vida? Rad s laserom koji osim što nudi precizan i prilagođeni tretman specifičnim potrebama vaših očiju, značajno smanjuje rizik od komplikacija, dok istovremeno omogućuje da istog dana vidite svijet u novom svjetlu.

Foto: Poliklinika Bilić Vision

Zahvati se izvode četvrtkom, omogućujući pacijentima cijeli vikend za oporavak i odmor. Nakon vikenda osoba se već u ponedjeljak vraća svakodnevnim obavezama, uz pridržavanje određenih uputa koje je prepisao liječnik. Zahvat se izvodi pod kapljičnom anestezijom što ga čini potpuno bezbolnim, te je osjećaj nelagode minimalan. Posebno uz doktora koji vas pažljivo vodi kroz cijeli proces tijekom operacije. Nakon LASIK-a, bitno je koristiti kvalitetne sunčane naočale koje će vaše oči zaštiti od vanjskih utjecaja narednih dva tjedna za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Oči će se u potpunosti oporaviti, a uskoro neće biti nikakvih ograničenja u aktivnostima koje planirate. Prva kontrola je odmah sljedeći dan, druga  je tjedan dana kasnije, te treća za mjesec dana nakon čega možete započeti s uživanjem u vodenim aktivnostima.

Sada je pravo vrijeme! Iskoristite 40€ popusta na pregled laserskog skidanja dioptrije i odaberite paket laserske korekcije vida s popustom od 520€ do 700€. Dopustite da vam Poliklinika Bilić Vision pomogne da dobijete najbolji vid i najljepše ljeto do sada. Obratite se pozivom na broj 01/4678 444 ili putem online obrasca na web stranici poliklinike.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?