traži pomoć

'Naš seksualni život toliko je dosadan da počinjem biti ogorčen na svoju suprugu'

Shuttershock
29.09.2021.
u 21:08

Iznenada mu je rekla da ne voli određene stvari tijekom seksa te da sada želi seks samo u misionarskoj pozi, što je njemu jako zasmetalo

- Sa suprugom sam 14, a u braku gotovo 10 godina. Jako je volim, ali prije par godina iznenada je rekla da ne voli raditi određene stvari tijekom seksa. Sada će pristati samo na seks u misionarskom položaju, a sve ostalo je zabranjeno - napisao je jedan muškarac za Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Nedavno se i udebljala, ali neće ni razmišljati o mršavljenju. I dalje misli da je sve u redu, ali on joj počinje zamjerati jer ne želi napraviti ništa u vezi toga. Sada je u iskušenju da je ostavi, ali se predomišlja jer imaju maleno dijete zajedno.

- Mislim da vas i vašu vezu uzima zdravo za gotovo, ali isto tako zvuči kao da je malo odustala od sebe. Ne dopustite da vas dijete omete. Recite joj kako se osjećate i da razmišljate o rastavi. Ne postavljajte nikakve ultimatume, ali u smislu seksa, zamolite je da vam kaže što voli. Kompromis je ključan. Možda će, ako zna koliko ste blizu tome da prekinete, početi slušati - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Ključne riječi

Komentara 3

PE
PetiElement
21:17 29.09.2021.

E moja Tina, kak ti plaću lako zaradiš..

MO
montello
14:40 30.09.2021.

nadi drugu

MI
mica1111
23:14 29.09.2021.

Uvijek je supruga kriva. Jadna majko! Jer eto to je najvažnije na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije