Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan plan

Ne dopustite da vam kiša pokvari vikend: Ove top aktivnosti su kao stvorene za tmurno vrijeme, a možete ih raditi kod kuće

Društvene igre
Foto: Shutterstock
1/4
17.05.2024.
u 09:00

Tmuran jesenski dan usred proljeća, baš kada smo navikli na ugodne temperature i krenuli s pripremama za ljeto i godišnji odmor? Cijeli tjedan planiramo kako ćemo provesti savršen vikend i napokon se opustiti od svakodnevnih obaveza, no vremenske prilike ipak mijenjaju naše planove pa nam umjesto vikenda idealnog za boravak na otvorenome i mnogima omiljene proljetne aktivnosti, roštiljanja, donose kišu.

Upravo takva vremenska prognoza najavljena je za vikend pred nama. Iako će mnogima prva ideja biti ugodna pidžama, topla dekica i cjelodnevno izležavanje uz omiljenu seriju, ovo je idealna prilika za brojne sjajne aktivnosti, a važno je imati dobar plan, zadržati dobro raspoloženje i pronaći veselo društvo. A kako bismo vam dodatno olakšali planiranje, pripremili smo i sjajnu listu koja će vam sve olakšati.

Kišni vikend idealan je za “movie night” ili odlazak u kino

Dobro društvo i odličan film – zvuči kao savršen vikend plan. Nakon napornog radnog tjedna i brojnih obaveza, bijeg od stvarnosti uz dobar film savršen je način za opuštanje. Osim društva s pozitivnim vibracijama, važno je stvoriti ugodnu atmosferu, ali i odlučiti o filmskom naslovu koji ćete gledati, da bude svakome po mjeri. Stoga, najjednostavnije je napraviti popis filmova pa druženje možete pretvoriti i u filmski maraton, naravno, uz dobre grickalice.

Foto: Shutterstock

Ako vam pak brojne streaming platforme i previše opcija zadaju probleme, idealno rješenje odlazak je u Cinestar kino uz pogodnost koju donosi Mastercard. Naime, svaki treći vikend u mjesecu uz kupnju dvije ulaznice online i plaćanje Mastercard karticom dobivate dvije projekcije gratis za idući posjet kinu, za bilo koji filmski naslov.

Večer društvenih igara

Društvene igre mnogima su bile aktivnost tijekom osnovne škole, kada su bile idealna prilika za druženje s prijateljima i obitelji. Iako će se nekima od vas možda činiti kako smo ih prerasli, zapravo je riječ o odličnoj aktivnosti s prijateljima. Ako se odlučite za više igara, kako biste olakšali igranje, pravila ispišite na neku ploču ili komad papira u nekoliko natuknica, da vam budu na dohvat ruke.

Naravno, važno je da biti što bolji domaćin pa izbjegavajte česte odlaske u kuhinju i pripremu hrane kada društvo stigne. Neka hrana bude što jednostavnija, a odlučite li da gosti mogu jesti i tijekom igranja, birajte popularni finger food ili dostavu iz omiljenog restorana uz odličnu pogodnost koju pružaju Wolt i Mastercard. Naime, sve narudžbe plaćene Mastercard karticom od ovog petka do nedjelje nagrađuju s 10% popusta koji će biti iskazan kao povrat u obliku Wolt kredita

Isplanirajte nadolazeći godišnji odmor

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata, a kako lakše vratiti malo živosti i boje u tmuran vikend nego planiranjem godišnjeg odmora. Pozovite svog omiljenog travel buddyja kako biste odabrali lokaciju, ali i isplanirali sve sitnice za nadolazeće putovanje, poput obilaska atraktivnih lokacija, rezervacije restorana i bukiranje svih potrebnih karata kako bi godišnji odmor prošao uz mnogo zabave i što manje stresa. Svi znamo da organizacija putovanja može biti popriličan udarac na budžet, ali uz Crno Jaje i plaćanje Mastercard karticom možete ostvariti razne uštede i osigurati i dodatnih 10% na odabrane destinacije. 

Vrijeme je za SPA

Foto: Shutterstock

Dobra kupka, nekoliko svijeća i omiljeni skincare proizvodi – sve je što vam treba kako biste napravili najbolji SPA kod kuće. Između ostalog, ovo je idealna prilika da postanete kreativni i izradite svoj piling za tijelo, masku za kosu ili lice jer uz nekoliko osnovnih sastojaka možete svome tijelu pružiti najbolju njegu, a pritom izdvojiti vrijeme za sebe i opuštanje. Ako vam pak nedostaje neki sastojak ili omiljeni proizvod, kupnju možete obaviti iz udobnosti vlastita doma uz sjajne pogodnosti na eKupi.hr svaki treći vikend u mjesecu, gdje vas očekuju odabrani artikli na popustu koji vrijedi za plaćanje Mastercard karticama.

Nezaboravni trenutci i posebne pogodnosti

Priceless.com digitalna je platforma koja korisnicima Mastercard kartica diljem svijeta nudi posebno osmišljene sadržaje i motivira ih da steknu nove vještine te da na jedinstvene načine istražuju top destinacije uz posebne pogodnosti koje su dogovorene s trgovcima i partnerima. Popusti, pokloni, ekskluzivni paketi i slične pogodnosti dogovorene s trgovcima novost su u ponudi platforme priceless.com koja postaje primarna online destinacija, nudeći vam mogućnost nezaboravnih trenutaka, ali i izvanrednih pogodnosti – i to sve samo jednim klikom. Uz Mastercard svaki treći vikend vrijedi više pa tako korisnici online kupnjom kod trgovaca, kao što su Wolt, eKupi, Crno Jaje i Cinestar mogu uživati svakog mjeseca do kraja godine uz dodatne pogodnosti.

Sadržaj nastao u suradnji s Mastercardom.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije