Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi probati

Ova četiri trika spasit će vas od višesatnog čišćenja: Kupaonica i ormar bit će gotovi dok kažeš 'keks'

Bipa
Foto: Shutterstock
1/10
19.04.2024.
u 13:48

Inflacija, poskupljenje hrane i potrepština za svakodnevnu upotrebu teme su koje nas svakodnevno dočekuju i pogađaju sa svih strana. Dio naše svakodnevice je pažljivo gledanje na svaki cent, a odlazak u trgovini više nije bezbrižna aktivnost, već prethodno pomno planiranje popisa za kupovinu.

No, osim što sve više pridajemo značaj pristupačnim cijenama, i dalje nam je važna kvaliteta proizvoda. Svjesni da na tržištu postoji mnogo opcija, u moru raznih brendova važno je odabrati proizvod koji će zadovoljiti oba kriterija u izboru potrepština za svakodnevnu upotrebu – od dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu lica i tijela, pa sve do proizvoda za domaćinstvo, bebe i kućne ljubimce. Širok asortiman proizvodna vlastite robne marke možete pronaći u Bipa poslovnicama. Brendovi nastali u suradnji sa stručnjacima, stvorili smo linije koje odgovaraju željama i potrebama kupaca – Look by BIPA, Babywell, BI Care, BI Good, ZooRoyal, te BI Comfort, Clever, BI Home, BI Kids, BI Life, BI Styled, Billa Bio, Today i Vivess dio su Bipa asortimana koji pruža savršen omjer cijene i kvalitete.

Proljetno čišćenje

Iako su temperature više ljetne nego proljetne, travanj je idealno vrijeme za veliko proljetno čišćenje, mnogima omiljenu aktivnost za osvježavanje doma, (re)organizaciju, bacanje nepotrebnih stvari, ali pripremu za nadolazeće toplije mjesece. No proljetno čišćenje može zadati i glavobolje stoga donosimo nekoliko savjeta kako se što bolje organizirati:

  • Planirajte na vrijeme: Jer, dobar plan već je pola odrađenog posla. Isplanirajte koje su vam prostorije prioritet i redoslijed kojim ćete čistiti.

  • Organizirajte prostor: Kada otvorimo ormare i ladice, često naletimo na hrpu stvari, ponekad i na one za koje nismo znali da posjedujemo. Bilo da je riječ o ormarima s odjećom, kuhinjskoj ostavi ili kupaonskom ormariću, važno odlučiti što vam treba, a što ne, posebno kada su u pitanju stvari s rokom trajanja.

  • Prvo najteži poslovi: Krenite u akciju s onim poslovima koji su vam manje dragi i koji će vam oduzeti više vremena i energije.

Foto: Shutterstock

  • Obiteljski posao: Čišćenje je idealna grupna aktivnost pa uposlite i svoje ukućane uz par dodataka, kao što je dobra playlista.

  • Odgovarajući dodaci i sredstva za čišćenje: No prije samog čišćenja potrebni su vam dodaci kako bi sve prošlo što brže i jednostavnije. Asortiman marke BI Home nudi sredstava za čišćenje i održavanje svih kutaka vašeg doma s pažljivo kreiranim formulama neodoljivih mirisa po pristupačnim cijenama, dok proizvodi marke Vives nude pomagala za bezbrižnu svakodnevicu koji čišćenje čine jednostavnim.

Brinemo o okolišu

Zaštita okoliša nikada nije bila od veće važnosti nego danas, a već svakodnevnim sitnicama, poput odabira ekološki prihvatljivih proizvoda za kućanstvo i prirodne kozmetike, koji nose certificirane oznake i ne zagađuju okoliš, možete pridonijeti očuvanju planeta na kojem živimo. Upravo ovakve proizvode u pakiranjima od biorazgradivih materijala možete pronaći u BI GOOD! liniji proizvoda i tako smanjiti svoj osobni ugljični otisak.

Kućni spa

Foto: Shutterstock

Ponekad nam treba predah od svakodnevnih obaveza, a najlakši način da odvojimo vrijeme za sebe je upravo kućni spa. Ovo je idealno vrijeme da se barem nakratko maknemo od elektronike, opustimo se i zaboravimo na sve brige uz piling tijela, mini tretman lica i njegu kose, kao da smo posjetili frizera. Široka ponuda proizvoda BI Care nastala je kako bi bila u skladu s najrazličitijim potrebama kupaca, od proizvoda za regeneriranje kože do stiliziranja kose, oralnu njegu ili sunčanje, baš poput marke TODAY koja nudi koncept proizvoda i za muškarce i za žene.

Make-up trendovi za proljeće

Foto: Shutterstock

Proljeće nam donosi nove make-up trendove, a u fokusu je njegovana koža i “no make-up make-up”, naglašavajući prirodnu ljepotu kože uz nježne tonove, poput boje breskve i lagane ružičaste, koja će istaknuti obraze te soft glam look koji uključuje sloj maskare, neutralno sjenilo za oči i gel za obrve. LOOK BY BIPA u ponudi ima proizvode za savršen make-up look koji će postati omiljeni dodatak vaše kozmetičke torbice.

U zdravom tijelu, zdrav duh

Prehrana je jedan od ključnih kotačića našeg zdravlja, a uvođenje zdravih životnih navika ne mora biti komplicirano. BILLA BIO marka nudi certificiranu organsku kvalitetu bez palminog ulja, GMO-a i drugih štetnih dodataka, a oduševit će čak i one izbirljive. Kako biste organizmu dali dodatan “boost”, tu je i BI LIFE kao pouzdan partner u održavanju zdravlja i vitalnosti cijeloga tijela, nastao u suradnji sa stručnjacima.

Ženski kutak

Foto: Shutterstock

Osim kozmetike, BIPA nudi širok asortiman proizvoda za žene. Linija proizvoda BI COMFORT idealan je oslonac za one dane u mjesecu koji će vam olakšati obavljanje uobičajenih aktivnosti te pružiti osjećaj sigurnosti na svakom koraku. Svoje odjevne kombinacije možete upotpuniti hulahupkama, čarapama i drugim efektnim dodacima marke BI STYLED i osjećati se ženstveno u svakome trenutku svoga dana.

Sve za mališane

Roditeljstvo je mnogo više od samog odgoja djeteta, to je niz zadataka, procesa, ali i brojnih pravila koja stvaramo za sebe, ali i za svoje mališane. Njega naših najmlađih iziskuje posebnu pozornost stoga je važno odabrati kvalitetne proizvode. BABYWELL obuhvaća kozmetiku koja najmlađima pruža sigurnost i nježnost, a odličan su izbor kada su u pitanju pelene, vlažne maramice i raznovrsni dodaci koje vaša beba svakodnevno treba. Linija BI KIDS unijet će radost u svakodnevnu rutinu njege kože jer su proizvodi napravljeni od pažljivo odabranih sastojaka.

Za svakog ponešto

Kako biste pronašli sve na jednome mjestu, navratite u Bipu i potražite robnu marku CLEVER koja budi širok spektar proizvoda za cijelu obitelj – od sredstava za čišćenje do proizvoda za osobnu njegu i kućanstvo. Naravno, ne zaboravite ni svog kućnog ljubimca i na policama potražite marku ZooRoyal, čiji su proizvodi napravljeni u suradnji s veterinarima, prema najvišim standardima kvalitete.

Sadržaj nastao u suradnji s Bipom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije