apsolutni hit

Nova LUKABU kolekcija za trendeseterice koje vole udobne i oversize komade

Lukabu
Foto: PR FOTO
1/4
06.10.2016.
u 14:41

To je high street style kolekcija koja je zamišljena da se savršeno spaja s bombastičnim krznom.

Street style scena raste iz sezone u sezonu i apsolutni je hit na ulicama Pariza, Londona, Amsterdama, Berlina.

Nova LUKABU kolekcija posvećena je svim trendsetericama koje vole udobne i oversize komade s visokim naponom iskričavih i sjajnih tekstura koje ove sezone pršte elektro-luksuzom.

Inspirirana slobodom ženskog identiteta i stila, kultni modeli Nike tenisica te drugi dojmljivi i originalni street style komadi iz kolekcije predstavljaju savršen mix NIKE carstva i odvažnog Lukabu dizajna. To je high street style kolekcija koja je zamišljena da se savršeno spaja s bombastičnim krznom.

„Želimo prikazati urbanu ženu u bundi s tenisicama na nogama kako juri na poslovne sastanke ili mame koje jure za klincima“ dizajnerica Marina Jerant.

Inspirirajući se energijom životnog tempa nastale su asimetrične kožne suknje u boji, hlače s metalik efektom, print majice, bunde od eko krzna s eksplozivnom paletom boja i kaputi koji simboliziraju žensku slobodu, hrabrost, emancipiranost i uživanje u vlastitoj mašti bez imalo zadrške.

>>Ruska avantura dizajnerice Martine Budek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije