Smile Design

Novi osmijeh i sjajni zubi za samo 45 minuta

Osmijeh, bijeli zubi
Thinkstock
08.04.2014.
u 11:04

Sam proces je vrlo ugodan, bezbolan, a trajnost postignutih rezultata je više od godinu dana.

Zašto zubi s vremenom gube sjaj i kako doskočiti tom problemu? (Mario, Zagreb)

Najatraktivniji modni detalj koji netko može nositi je svakako lijep i zdrav osmijeh. U modernom svijetu blistavi zubi postali su estetski imperativ.

Taj privilegij nije rezerviran samo zajavne ličnosti već i za obične ljude. Često je pitanje: “Zašto i kako moji zubi više nisu bijeli i sjajni kao prije?”

Odgovor na takva pitanja je složen, zato što su uključeni mnogi faktori koji dovode do prebojavanja zuba tijekom godina. Postoje vanjski i unutarnji utjecaji koji djeluju na zube. U vanjske čimbenike ubrajamo pušenje, konzumiranje kave, čajeva, crvenog vina itd... Dok se u unutarnje ubraja boja dentina, poroznost cakline, unošenje medikamenata, starenje itd...

Rješenje tog problema leži u jednostavnoj intervenciji koja se sastoji od dva koraka. Prvi je korak uklanjanje mekih i tvrdih naslaga s površine zuba, dok je drugi korak ordinacijsko izbjeljivanje zuba uz pomoć ZAAP lampe.

Rezultati izbjeljivanja vidljivi su već nakon 45 minuta. Sam proces je vrlo ugodan, bezbolan, a trajnost postignutih rezultata je više od godinu dana.

>>Evo što će pušenje učiniti vašim zubima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije