Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NOVO! Melem Baby Atopic - umirujuća njega za najosjetljiviju dječju kožu

Melem Baby Atopic
Foto: Promo
1/5
29.04.2019.
u 10:13

Melem Baby kozmetika nadopunjena je posebno osmišljenim Atopic proizvodima – uljnom kupkom i emolijentnom kremom, razvijenim u suradnji s dermatolozima, kako bi pružili prirodnu, cjelovitu i učinkovitu njegu vrlo suhoj i atopiji sklonoj koži već od novorođenačke dobi.

Melem Baby Atopic umirujuća uljna kupka i emolijentna krema za lice i tijelo novi su proizvodi koji nadopunjuju Melem Baby kolekciju kozmetike za prirodnu njegu osjetljive dječje kože.

Razvijeni u suradnji s dermatolozima, Melem Baby Atopic proizvodi pružaju intenzivnu njegu i zaštitu suhe i osjetljive kože, umiruju nadraženu kožu te oporavljaju hidrolipidni sloj kože. Bogati prirodnim sastojcima moćnog djelovanja, poput polidokanola, omega-6 masnih kiselina, ceramida, skvalana, vitamina B3 i kompleksa hranjivih ulja masline, nevena, noćurka i podlanka, pružaju cjelovitu njegu vrlo suhoj i atopiji sklonoj koži već od novorođenačke dobi.

Foto: Arena Hospitality Group

Melem Atopic uljna kupka i emolijentna krema čine prirodni tretman koji već nakon prvog korištenja pruža umirujući učinak. Preporučuje se koristiti oba proizvoda za najbolje rezultate:

  1. Melem Atopic uljna kupka sadrži biljna ulja i polidokanol koji djeluje umirujuće na nadraženu kožu i oporavlja hidrolipidni sloj kože. Dodaje se u vodu za kupanje, ne ispire se nego suši laganim tapkanjem ručnikom te pruža prvo olakšanje i njegu, oporavlja hidrolipidni sloj kože već prilikom kupanja. Unutar tri minute nakon kupanja, za najbolje djelovanje, preporučuje se nanijeti emolijentnu kremu.
  2. Melem Atopic emolijentna krema za lice i tijelo sadrži kompleks prirodnih sastojaka koji trenutno pomažu u smirivanju nadražene i problematične kože, pruža intenzivnu njegu i zaštitu, te umiruje suhu, osjetljivu i nadraženu kožu. Može se koristiti kao primarna njega ili dodatak propisanoj dermatološkoj terapiji. Prirodna formula idealna je za dugoročnu, svakodnevnu upotrebu.

Foto: Arena Hospitality Group

Novi Melem Baby Atopic proizvodi dermatološki su provjereni, ne sadrže konzervanse, bojila niti mirise, a dostupni su na policama drogerija, specijaliziranih trgovina i ljekarni po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni za Melem Baby Atopic kupku od 59,90 kuna te Melem Baby Atopic kremu od 64,90 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije