britanski svingeri

Novopečeni bračni par: 'Već prvu bračnu noć smo imali seks u troje s jednom od djeveruša'

Intagram/@kateyamyx
09.11.2023.
u 15:30

Volim dijeliti svog muža, kaže Kirsty. “Ponosna sam kada vidim da ga druga žena želi koliko i ja", zaključila je.

Nedavno je novopečeni bračni par iz Velike Britanije u epizodi TV emisije "Love Don't Judge" ispričao kako su na dan svog vjenčanja odlučili pozvati i jednu od djeveruša da im se pridruži u krevetu prve bračne noći. Emisija, koja se emitira na YouTubeu i ima gotovo 60.000 pretplatnika na tjednoj bazi prikazuje parove iz cijelog svijeta koji pomiču granice očekivanja društva. Katey (26) i njezin suprug Dan (25) vjenčali su se nakon šest godina veze u Devonu u Engleskoj. U epizodi  koja je emitirana prošli tjedan, par se prisjetio međusobnog razgovora o svojim seksualnim fantazijama i odluke da spavaju i s drugim ljudima. Dan je tada prvo rekao Katey da ju želi vidjeti s drugim muškarcem, zbog čega je ona u početku bila u šoku, no to ju je priznanje potaknulo da istraži svoju biseksualnost. Naposljetku, to im je otvorilo vrata za nova i uzbudljiva zajednička iskustva; poput onog prve bračne noći. “Odveli smo jednu od mojih djeveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i završili u krevetu s njom, i bilo je jako zabavno”, rekla je Katey. "Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica pa nije bilo neugodno", dodala je. "Učiniti to na tako poseban dan jednostavno postane nezaboravno", rekao je Dan.

Ipak, par je, tvrde, prošao dug put dok su oboje prestali osjećati ljubomoru. Isprva je Katey mislila da će joj biti teško vidjeti svog partnera s drugom ženom, ali zapravo joj je, kaže, ta noć bila sjajno otkriće. "Malo ljubomore uvijek ima, ona čini stvari uzbudljivijima", objasnio je Dan, no obitelj njegove supruge nije bila toliko otvorena prema njihovim seksualnim iskustvima.

“Moja nas je obitelj jako osuđivala, nisu odobravali ono što radimo i zbog toga više ne razgovaramo", rekla je Katey, dodavši i da njezina obitelj nije prisustvovala njihovom vjenčanju, a njihove je ljubavne odnose nazvala odvratnima. Ipak, par je upoznao čitavu zajednicu ljudi koji dijele slične interese., poput svingera Kristy i Toma, supružnika koji su im postali prijatelji i ljubavnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katey (@kateyamyx)

"S njima imamo normalno prijateljstvo, kao i sa svima drugima; iako spavamo svi zajedno",  objasnio je Tom koji se, kao i njegova supruga, s drugim parovima viđa i do četiri ili pet puta tjedno. "Volim dijeliti svog muža", rekla je Kirsty. “Ponosna sam kada vidim da ga druga žena želi koliko i ja", zaključila je, prenosi NY Post.

Mladenku rasplakala pogreška s tortom na svadbenom slavlju: 'Tako sam se veselila, uništili su sve!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije